Украина готовится к турниру

Женская сборная Украины по баскетболу сыграет с Беларусью, Литвой и Финляндией

Команда знаходиться на зборах у литовському містечку Друскінкай і готується до товариського турніру, який розпочнеться 26 травня.
Розклад товариського турніру в Литві:
26.05 - 17:00* Україна - Білорусь, 19:00 Фінляндія - Литва
27.05 - 17:00 Білорусь - Фінляндія, 18:30 Україна - Литва
28.05 - 11:00 Україна - Фінляндія, 13:00 Литва - Білорусь
*Час за Вільнюсом і Києвом співпадає
Ганна Покойова і Аліна Ягупова, які травмувалися минулого тижня у матчах проти польок вже тренуються з повним навантаженнями у загальній групі. Ушкодження п`яти, якого Ольга Мазніченко зазнала ще під час виступів за клубвже не турбує спортсменку і ймовірно вона з`явиться у найближчих матчах. Всі тринадцть збірниць, які знаходяться в команді Ірини Щіпакіної до турніру підходять у хорошій формі і з робочим настроєм. Перемоги у Польщі підняли бойовий дух команди. Національна збірна України повертається до Києва 29 травня і за 3 дні вирушає на додатковий етап відбору на Євробаскет до Угорщини.
Нагадаємо, що там збірній України необхідно буде вибороти перше місце у групі А. У цьому разі доведеться зіграти 2 поєдинки проти переможця групи В. Формат останнього етапу відбору змінено. Зустрічі мають відбутися 12 і 15 червня на домашніх майданчиках команд претенденток, а не в польському Катвіце, як планувалося раніше.

Sport.ua
Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 06 мая 2024, 01:18 0

Лидер сборной Украины поборется за чемпионство