Віталій КВАРЦЯНИЙ: «На команду давив результат»

«Волынь» - «Оболонь» – 1:0. Послематчевая пресс-конференция

Сергій Ковалець, головний тренер «Оболоні»:

- Добрий вечір. Як ви бачили, гра була досить бойовою. Команди боролись на кожному клаптику поля. Що я можу сказати? Коли нам забили гол, кутового не було, а потім в кінці матчу був 100-відсотковий кутовий, але судді вирішили інакше. Взагалі, футбол, так, як життя, складається з дрібниць, і от сьогодні ті дрібниці були весь матч. Вітаю вас з наступаючим святом.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Добрий вечір. Я хочу похвалити гравців. Гра була досить відповідальна. Хлопці показали свої бійцівські якості. Хоча дехто з них не відповідає рівню команди Прем'єр-ліги. На команду давив результат. Нам треба було перемагати, щоб реабілітуватись перед вболівальниками. Взагалі, я не пам'ятаю, щоб ми втратили дома стільки очок, бо загалом перемагали на виїзді.

- Лисенко буде грати?
- Поки не змінить ставлення до гри, ні. Можливо, в нього була досить важка травма, але віддаватись потрібно на 100 відсотків.

- Хлопці часто били з далекої відстані, ви дали їм таку установку?
- Та я кожен матч даю таку установку. На тренуваннях вони творять чудеса, а от у грі втрачають дух, чи концентрацію, сили не вистачає щоб добити до воріт.

- Що з Кінашем (перспективний молодий плеймейкер)?
- Важке питання, відповім. В нього щось не в порядку з головою - піжон рідкої породи. То в нього дівчата в голові, то прогуляв збори зимою, ми його ловили по всій Волині. Не хоче він грати, хоча за талантом не гірший за Коноплянку, а характеру 0. В мене були пропозиції щодо нього. Хотіли купити за 200 тисяч доларів, але я за такі гроші йому краще ноги переламаю. Він або буде грати в «Волині» або ніде.

Всім бажаю гарно відсвяткувати, а вболівальникам дякую, що ви завжди підтримуєте рідний клуб.

Костянтин ДЕМЧЕНКО

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 23:29 12

Андрей пропустил от Гарри, который реализовал 11-метровый в матче Бавария – Реал

Комментарии