Сергій МІЗІН: «Бажання перемогти не відповідало можливостям»

«Нафтовик-Укрнафта» – «Арсенал» БЦ – 2:3. Послематчевая пресс-конференция

Ігор Артимович, головний тренер ФК «Арсенал» Біла Церква:

- Скажемо, в цілому перший тайм пройшов за маленької нашої переваги. Ми більше контролювали м'яч, створили більше моментів, що й вилилося у два забитих голи. У другому таймі грали другим номером, старалися діяти на контратаках. Хоча контратаки у нас не виходили, оборонці зіграли надійно і охтирські футболісти у другому таймі таких явних моментів не мали. Так що хлопці виконали завдання.

- Коли їхали до Охтирки, на який результат орієнтувалися?
- Скажу так, що нічиєю я був би задоволений.

- Керівництво клубу перед вами якісь задачі ставить?
- Завдання - бути в десятці. Звичайно, хотілося б виступити краще, чим у минулому році, коли ми зайняли 9-те місце. Але ми розуміємо, що це зробити буде важко, адже там щільна група команд. Але будемо старатися виступити краще минулого року. Конкретного завдання, потрапити, наприклад, до п'ятірки команд, у нас не було.

- Чому команда домашні матчі проводить не в Білій Церкві, а в Обухові?
- Нас і місцеві уболівальники запитують, чому. Вони хочуть підтримувати свою команду, вболівати за нас. Та ми й самі хочемо вдома грати. Граємо на нейтральних полях і не відчуваємо переваги свого поля. Але не все від нас залежить…

- Судячи з протоколів, там на ваші ігри приходять по 100 глядачів.
- Це так, хоча футбол в першу чергу для глядачів. А 100 - це пишуть, а там навіть і 50-ти немає.

Сергій Мізін, головний тренер ФК «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка:

- Ми налаштовувалися сьогодні на серйозну гру. Розуміли, що гра буде за шість очок, тому що знаходимося поруч у турнірній таблиці з командою «Арсенал». Але наше велике бажання перемогти не відповідало нашим можливостям, скажемо так. Три безглузді помилки (ми сьогодні забили й самі собі) привели до такого плачевного результату.

- Чи не вплинуло на гру команди присутність високого гостя з Києва?
- Відчувалась скутість дій у наших гравців з перших хвилин. Але коли на гру приходять великі люди, різної величини - ми повинні бути готовими до цього. Але не вийшло…

- Багато гравців у цьому матчі старалися діяти індивідуально. Ви схвалюєте таку тактику?
- Сьогодні багато гравців не «попали» в гру. Тому і відмітити, окрім Карнози, я, думаю, нікого. Як-от забили першими гол, складалося все нормально, але провалилися в середині першого тайму і не змогли відігратися.

- Провівши низку замін, Ви старалися підсилити атакуючий потенціал команди. Але не вийшло. Може з-за того, що гравці ще не зовсім «зіграні»?
- Ви ж розумієте, у команді багато новачків і потрібний якийсь час, щоб їм зігратися. Складно входять в сезон. То один футболіст показує хорошу гру, а потім його не видно… На те й молодь. Їм потрібен якийсь час, щоб вони показували яскраву, якісну гру.

- Після першого тайму у Вас не було бажання замінити воротаря?
- Не було. Одна помилка, всі ви її бачили… Навпаки, вся команда повинна підтримати його після цього.

Андрій МІХЄЄВ з Охтирки

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 17:20 10

Настоящая классика европейского клубного футбола