Сергей КОВАЛЕЦ: «Мы должны были побеждать»

«Оболонь» - «Карпаты» - 1:1. Послематчевая пресс-конференция

Першим на спілкування с пресою прийшов наставник «Карпат» Олег Кононов:
- По ходу матчу ми програвали 0:1. Вважаю, що перший тайм ми відіграли не дуже добре, не включали швидкість так, як це було заплановано. Але, думаю, тут, в першу чергу, заслуга «Оболоні», вони дуже здорово грали. Грали дуже щільно, грали розумно в атаці і заслужено виграли у нас в першому таймі. У другому таймі ми додали і відповідно були моменти, де ми могли забити і другий гол. Але, в цілому, гра рівна і рахунок закономірний.
- Чи не надто ви ризикували, переходячи на гру з чотирма нападниками?
- Нам треба було ризикувати, тому що рахунок зобов'язував. Треба було більше часу проводити в атаці і пресингувати. Але не грати навалою, а розігрувати м'яч і діяти грамотно.
- У другому таймі у вас виник конфлікт з Сергієм Ковальцем. Що сталося?
- У мене конфлікту не було. З ним поговорили помічники, а я не повинен відволікатися на провокації. Але потім ми поспілкувалися з Сергієм, все нормально. Під час матчу були лише емоції.
Сергій Ковалець, тренер «Оболоні»:
- Хороша гра, думаю, вона сподобалась вболівальникам. «Оболонь», вважаю, мала сьогодні перемогти, для цього був хороший настрой. Але, нажаль, вилучення внесло корективи.
- Сергію Івановичу, що у вас за конфлікт виник із головним тренером «Карпат»?
- Це емоції, був суперечливий момент… Про арбітрів не говорю, але хочеться справедливого ставлення до команди. Є Коліна, він відповідає за арбітрів, які мають спокійно, впевнено та солідно судити.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 05:15 3

В УАФ обещают обнародовать позже решение по Эгиналду из Шахтер

Комментарии