Квитки на будь-які цінові смаки

Абонементи на матчі плей-офф за участю івано-франківського «Урагану» вже в продажу

НФК «Ураган» затвердив цінову політику для вболівальників на домашні матчі плей-офф сезону 2010-11 рр., незалежно від стадії фінальних змагань.

Вартість входу на домашні матчі плей-офф чемпіонату України збільшиться на п'ять гривень. Незмінною залишається вартість входу на верхні яруси (балкони) - сектори F і L - без зазначених місць. Вона й надалі буде становити 15 грн.

Вхід для пенсіонерів (при пред'явленні пенсійного посвідчення) та дітей віком до 14 років надалі залишається безкоштовним - з вільними місцями на верхніх ярусах арени.

Отже, вартість входу із забезпеченням посадочного місця у VIP-секторі буде коштувати 35 грн., вартість місця у центральному секторі D становитиме 30 грн., місця на бокових секторах С і Е будуть коштувати - 25 гривень.

Першочергове право отримати перепустку матимуть власники діючих абонементів. У разі, якщо власники таких карток не встигнуть викупити їх завчасно, вони можуть зробити це у день гри або ж придбати квиток на улюблене місце (забронювавши його за тел. 59-44-75).

Для цього необхідно буде пред'явити попередній абонемент або вказати прізвище та ім'я. Якщо за годину до початку домашнього матчу НФК «Ураган» у серії плей-офф власник абонемента чи VIP-картки не викупить його, то квитки на це місце поступлять у вільний продаж.

Власники усіх видів абонементів візьмуть участь розіграші цінних подарунків від НФК «Ураган». Усі бажаючі стати власником абонементів «Урагану» можуть зробити це за тел.: (0342) 52-30-72, 59-44-75.

Також з 12 по 20 квітня можна буде придбати абонементи та VIP-картки на всі матчі плей-офф з 20% знижкою.

Усі кошти, зібрані за вхід на домашні матчі НФК «Ураган» та отримані від реалізації сезонних абонементів та VIP-карток підуть на розвиток міні-футболу, зокрема дитячо-юнацьких секцій в Івано-Франківській області.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 19:56 5

Украинский вингер отыграл 76 минут против «Вест Хэма»

Комментарии