Олег КОНОНОВ: «Новички не могут адаптироваться за 2 месяца»

Тренер «Карпат» заявляет, что все игроки имеют одинаковые шансы на место в стартовом составе

Головний тренер львівських «Карпат» Олег Кононов про поразку від «Севастополя» та наступний матч із «Волинню».
- Олеже Георгійовичу, що сталося під час останнього офіційного матчу із «Севастополем»? Проблема вашої команди лежать у психологічній площині?
- Усе разом вплинуло на цей поєдинок і результат. Не можу сказати, що ми поступалися фізично, навпаки - виглядали навіть краще, тактико-технічно здолали суперника. А щодо гри у відборі, бажанні, то тут кримчани нас перевершили. Ми припускалися помилок. Треба помилятися менше, тоді буде менше голів, або взагалі їх не буде. А так, через наші огріхи й рахунок такий. Загалом «Севастополь» вийшов на протистояння з нами, як на останній бій. Цій команді відступати нікуди, вона бореться за місце в Прем'єр-лізі.
- Спершу про це заговорили вболівальники, потім цієї теми торкнулися деякі ЗМІ - «Карпати» здали гру «Севастополю». Як ви відреагували на такі чутки?
- Не вперше зіштовхнувся з таким. Так завжди говорять: якщо команда перемагає - добре, якщо програє - отже, здала матч. Уже звик до цього й нічого нового не почув. Намагаюся не реагувати на такі розмови.
- Наступний поєдинок «Карпати» проведуть із «Волинню». Мабуть, уже вивчали суперника. Як змінилася команда Віталія Кварцяного за період зимового міжсезоння?
- Про це вам краще Кварцяний розповість. Кістяк у «Волині» той самий, команда доволі сильна, тож налаштовуємося на серйозну зустріч.
- Новобранці «Карпат» уже адаптувалися?
- Новобранці не можуть повністю адаптуватися за два-три місяці. Цей процес триває довше. Новачки звикають до наших реалій. При цьому ніхто не говорить, що в нас складно чи погано. Всі працюють у поті чола, горять бажанням показати весь свій потенціал.
- Судячи з останніх матчів, нині Богатінов - воротар номер один у «Карпатах»?
- Та ні, не треба робити таких висновків. Це стосується і польових гравців. Не можна говорити, що той - номер один, а той - номер два. Всі мають однакові шанси на місце в основі. Хто сильніший - той і гратиме.
Львівська газета, www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 17:27 7

Нападающий вернется в «Брюгге»

Комментарии