УЕФА беспокоит футбольное хулиганство в Польше

Футбольные чиновники поддерживают польское правительство в борьбе с нарушителями порядка

Європейський футбольний Союз висловив занепокоєння ситуацією з футбольним хуліганством в Польщі, інформує AP. Минулої п'ятниці до та після товариського поєдинку Литва - Польща, що проходив в Каунасі, фанати «біло-червоної» збірної влаштували сутички з поліцією.
Як заявив у вівторок, 30 березня, операційний директор УЄФА Мартін Каллен, Союз ретельно відслідковує ситуацію в приймаючій країни. «Ми дуже уважно стежимо за ситуацією, оскільки в Польщі хулігани досить активно проявляють себе. Те, що ми побачили в п'ятницю - не найкраща ілюстрація того, що має відбуватися на стадіоні. Нас турбують хулігани, але я точно знаю, що і уряд Польщі також. Вони знають, що у них є проблема, яка завдає величезної шкоди їх іміджу. Уряд робить правильні кроки», - підкреслив Каллен під час виступу на «Soccerex European Forum 2011», що цими днями проходить в Манчестері.
Нагадаємо, Міністерством юстиції Польщі розроблено проект системи спостереження за стадіонними хуліганами, згідно якої останнім будуть одягати електронні браслети, що передаватимуть сигнал, якщо псевдофанат вийде з дому під час матчу.
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 00:05 16

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии