Олег КОНОНОВ: «Нужно совершенствоваться и идти вперед!»

Наставник «Карпат» прокомментировал игру против «Руха»

По завершенні товариського матчу у Хожуві головний тренер «Карпат» Олег Кононов поділився своїми враженнями від гри з Інформаційним центром клубу.

- У першому таймі, вважаю, гра була практично рівною. Жодна з команд не мала якоїсь переваги. Моменти мали як ми, так і суперник. Але нам, на відміну від господарів, вдалося забити два голи. Що ж до другого тайму, то в ньому, на мою думку, ми мали помітну перевагу і в контролі м'яча, і за гольовими моментами. «Рух» - хороша команда, але в цілому ми сьогодні зіграли сильніше і цілком заслужено виграли. Звісно, я радий нашій перемозі. Тим більше, що з дуже доброї сторони показали себе наші гравці, які вийшли на заміну.

- Сьогодні Батіста і Гомез з'явилися у стартовому складі. Що ви можете сказати про рівень їхньої готовності?
- Вільям забив два голи і було видно, як він старається. Думаю, він вже підходить до того стану, щоб бути в строю. Борха діяв на двох позиціях і зіграв, на мій погляд, непогано, віддав гольову передачу. В другому таймі він грав в центрі оборони. А позиція центрального захисника вимагає взаєморозуміння. А це була його перша гра. Але я вважаю, що зіграв він досить впевнено.

- Зеньов вийшов на заміну по перерві…
- Сергій також забив і дуже добре провів свій ігровий відрізок часу.

- Гомез грав сьогодні і в центрі, і на лівому фланзі захисту. Все ж, де саме в обороні ви його бачите?
- Він різноплановий гравець, тому де потрібно буде, там він і зіграє.

- Як оцінюєте гру Степана Гірського?
- Він трохи хвилювався, але загалом зіграв Степан добре.

- А Ігор Тістик?
- Також непогано. Вважаю, що кожен сьогодні зіграв достатньо добре. В кожного були у грі хороші епізоди, але були й не дуже добрі. Я не можу сказати, що у нас на сьогоднішній день вже все ідеально. Кожна гра, кожне тренування вимагають належного виконання роботи як з м'ячем, так і без нього. Тому необхідно вдосконалюватися і рухатися вперед. Але в цілому, я думаю, ми заслужено сьогодні перемогли.

- Спаринг-партнером ви залишилися задоволені? Чи не надто слабким виявився «Рух»?
- Ну чому ж слабкий? Я навіть думаю, що рахунок сьогодні десь не зовсім по грі. Адже вони також створювали моменти, але не змогли їх реалізувати. Вважаю, що «Рух» - хороша команда. Просто, можливо, вони не розраховували, що ми також вміємо грати у футбол (сміється)…

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 21:03 6

«Челси» хочет подписать украинского голкипера

Комментарии