Фанаты Карпат наградили Кононова

Главный тренер львовян получил памятный подарок

Щороку фанати «Карпат» за допомогою голосування на сайті star.lviv.ua обирають гравця «зелено-білих», який, на їхню думку, був найкращим у році. Головний приз - Зірку виготовляють фани «Карпат», які мешкають у США, а гравіюванням займаються вже львів'яни.

Першу подібну нагороду уболівальники вручили Аляксєю Сучкову у 2006 році. Після нього цей приз отримували Лєанід Ковєль, Василь Кобін та двічі Ігор Худоб'як. Перед тим, як зайнятися організацією вручення цьогорічної Зірки, уболівальники провели дещо несподіване опитування. У першому турі голосування відвідувачам довелося відповісти на запитання - варто обирати кращого гравця чи одразу віддати приз головному тренеру, зважаючи на його внесок в минулорічний успіх команди. Значна більшість респондентів підтримала саме другий варіант. І так співпало, що організатори «Зірки Карпат» приїхали вручати її переможцю саме 23 березня - у день народження Олега Кононова.
Дружня делегація зустрілася з командою та тренерами на заміській тренувальній базі у Брюховичах, перед початком тренування. Фанати привітали коуча «Карпат» з двома подіями - 45-річчям та перемогою в голосуванні. Організатор проекту Дмитро Андреєв разом з юним уболівальником подарував тренеру заслужений приз, а Любомир Кузьмяк традиційно зачитав авторського вірша. Решта фанів разом з футболістами заспівали «Многая літа». Перший голос тримав один з уболівальників Роман Квасниця. Михайло Кополовець влучно зауважив, що Сандро Гурулі, який, нагадаємо, полюбляє співати «Многая літа», йому не конкурент. Цю народну пісню довелося виконувати двічі. День народження святкував і багаторічний тренер «Карпат» Володимир Беззуб`як. Йосипович подякував за привітання і жартівливо замовив таку ж Зірку на наступний день народження. Зустріч закінчилася спільною фотосесією, після чого команда почала тренування.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 14:56 0

Александр Шевченко сообщил, что рассматриваются разные варианты

Комментарии