КВАРЦЯНИЙ: «В цілому було більше позитиву, аніж негативу»

«Волынь» – «Арсенал» – 0:0. Послематчевая пресс-конференция

Юрій Бакалов, головний тренер «Арсеналу»:

- Добрий вечір. Якщо сказати про гру, то вона видалась достатньо бойовою. Були моменти в одній та іншої команди, кожен хотів перемогти. Думаю, що в деякій мірі нічийний результат закономірний.

- Ви залишились задоволеним станом газону?
- В порівнянні з Луганськом тут була Маракана (сміх в залі). Звісно поле було важкувате для обох команд, але якусь скидку на це робити не варто. Обидві команди показали якісний футбол, тому до стану газону претензій ніяких немає, воно в непоганому стані. Дякую, удачі Вам.


Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Добрий вечір. Щодо гри: поле було в'язким, не все вдавалось, але в цілому було більше позитиву, аніж негативу.

Почали ми гру досить сумбурно. Постійні закиди м'яча вперед, але потім гру вирівняли. Ви знаєте, що в нас ціла когорта нових гравців, які адаптовуються. Команда будується, а те, що 0:0, не повинно нікого розстроїти.

Ми намагались чинити тиск на суперника флангами, але Польовий повністю переграв Богдана Бутко. Піщур зіграв неефективно, тож завжди грає ефективно.
Була відповідальна гра, не можна було програти, бо дві поразки морально б вдарили по команді.

Нові гравці, Зозуля, Ізворану та Лисенко, адаптовуються. Карковський рік був травмований. Особливих претензій до гравців в мене немає. Дехто звісно випадав…

Ну не можливо видати класні матчі, коли гравці ще не притерлись. Я думаю, що кращі наші матчі попереду. Ми всі матчі грали на снігу. Ну казок ж не буває… Вийшли на траву і дещо не змогли адаптуватись. Це причини, по яких ми не виграли. Гарно зіграли Ващук та Зозуля. Неділько напоров в кінці матчу. Я переживав, щоб не пропустили.

- Що з Пічкуром та Бутою?
- Бута травмований. Пічкур гравець інтервальний. Випустив Рамона і той напоров. Рамон робив дитячі помилки. Щодо румунів. На передсезонці вони грають у кістку. Як тільки взяв у команду, то манера гри зразу помінялась. Вони стають м'якими. А захисник повинен бути бійцем.

- Які плани на матч з Шахтарем?
- Провокаційні питання ви задаєте…(сміх в залі). Завдання таке, як і на всі ігри - вигравати. Я все розумію, але битись потрібно. Для нас це серйозний екзамен. Невчасно Донецьк, бо поле там в ідеальному стані, а ми до такого ще не звикли. Звісно, в них сильна команда. Всі це знають. Якщо я можу замінити півтора, два гравці в основі, то Шахтар може 7 поміняти.

Звісно, основи там не буде. Буде Кобін, Щевчук, можливо, Фернандіньйо. Повторюсь, для нас це тест на кваліфікацію.

- Питання про політику. Як Ви виконуєте функції депутата міськради?
- Я написав заяву про вихід з партії. При владі чесних людей, а особливо тих, які хотіли б допомогти клубу, немає!

Костянтин ДЕМЧЕНКО

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 15:11 3

Команда готовится к последнему матчу турнира

Комментарии