Эксперты УЕФА оценили львовский стадион

Арена готова уже наполовину

Група експертів УЄФА на чолі з головою департаменту Союзу з питань стадіонів та безпеки Марком Тіммером проінспектувала будівництво львівської арени Євро-2012. Гості перевірили якість робіт на стадіоні та обговорили ключові питання підготовки об'єкту, повідомляють у Нацагентстві з підготовки України до Євро (Укрєвроінфрапроект).
Представники УЄФА відзначили позитивну динаміку у споруджені об'єкту, яку вони могли спостерігати з часу їхнього останнього візиту, що відбувся у листопаді 2010 року. Зокрема, будівельникам вдалося увійти в графік по ключовим елементам конструкції арени.
За словами Генерального директора Державного підприємства «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові» Володимира Шадріна, зараз впевнено можна говорити про готовність стадіону наполовину. Будівельні роботи на арені будуть завершені до кінця літа, а здача стадіону в експлуатацію запланована на жовтень 2011 року. Дані, які представники УЄФА отримали у ході візиту, ляжуть в основу звіту, з яким організація обіцяє ознайомити впродовж місяця.
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 03 мая 2024, 01:01 1

Арина Соболенко в трех сетах одолела Елену Рыбакину на соревнованиях WTA 1000 в Испании

Комментарии