Игорь ИЛЬКИВ: «Хочу играть только в Оболони»

«Оболонь» подписала с игроком контракт на 2,5 года

Уже після того, як столична «Оболонь» освоїлася на другому турецькому зборі, до табору команди прибув захисник Ігор Ільків, котрий донедавна виступав за ФК «Львів». Гравець пройшов з «пивоварими» весь перший збір і оскільки тренерський штаб був задоволений його грою, то залишалося лишень влагодити деталі переходу Ігоря в київський клуб. Тепер Ільків повноцінний гравець «Оболоні».
- На який термін ти підписав контракт з оболонцями?
- На 2,5 роки. Ми досить швидко дійшли до обопільної згоди з керівництвом столичного клубу і поставили підписи під контрактом. Фінансові умови мене повністю влаштовують.
- Чому саме «Оболонь»?
- Ще коли я грав у «Львові», то спілкувався з Сергієм Івановичем (Ковальцем - Прим. авт.), котрий сказав мені, що хоче бачити мене в команді. Під керівництвом цього тренера я грав у Львові і чудово знаю його методику роботи. Вона мені дуже імпонує. Я знав куди йду і що мене тут чекає.
- А чи були в тебе інші пропозиції?
- Я навіть не розглядав їх. Хотів грати тільки у нинішній «Оболоні».
- Мабуть досить легко влився в колектив?
- Мені в цьому дуже допомогли ті, з ким я виступав ще у львівському клубі - Худзик, Мандзюк, Лупашко, Панас. У побуті та на тренуваннях ніяких проблем не виникало. Що стосується гри, то тут певні моменти виникали ч на перших порах через те що не знав імен всіх партнерів. Але за п'ять-шість днів, коли добре познайомився з усіма все стало на свої місця. Тепер головне набрати чудову форму до початку весняного етапу чемпіонату.
- На якій позиції почуваєшся найкраще?
- Буду грати там, де скаже тренер. Але, звичайно, оскільки я крайній захисник, то найкраще почуваюся на лівому фланзі оборони.
- Чого хочеш досягнути з «Оболоню»?
- Зараз будемо прагнути піднятися якомога вище в турнірній таблиці. Ну, а в недалекому майбутньому хотілося б попасти в єврокубкову зону і зіграти в Лізі Європи.
www.fc.obolon.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 16 мая 2024, 10:00 1

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

Комментарии