Россия крупно бьет украинскую молодежку

Ближайший резерв молодежной сборной Украины уступил своим соседям

У середу, 9 лютого, молодіжна збірна України, що сформована з гравців 1990/91 року народження, провела товариський поєдинок проти однолітків із Росії, в якому поступилася з рахунком 0:3.
Початок матчу, що відбувався в турецькому містечку Кунду на стадіоні «Топкалі», залишився за росіянами, котрі більше володіли м'ячем. Футболісти, діями якої керував Олег Кузнецов, головну увагу сконцентрувала на обороні, але на 15-й хвилині не вгледіли за Максимом Канунніковим, котрого зупинили в карному майданчику лише за допомогою фолу. Пенальті реалізував Федір Смолов.
Синьо-жовті намагалися відразу ж відігратися, але гідно відповісти їм вдалося лише по завершенні півгодини гри - до м'яча приклався Дмитро Гречишкіш, що представляє донецький «Шахтар». Утім, голкіпер росіян перевів «постріл» гірника в стійку. А за шість хвилин команда Миколи Писарева подвоїла результат, коли Георгій Щенніков не залишив шансів київському динамівцю Максиму Ковалю.
Після перерви тренерський штаб збірної України провів відразу сім замін, однак на хід гри це суттєво не вплинуло. Більш того, через п'ять хвилин після відпочинку м'яч знову опинився в сітці українських воріт. Антон Заболотний, який у складі росіян також з'явився на полі з лави запасних, скористався помилкою захисників і переграв дніпропетровця Ігоря Варцабу, що замінив Коваля. Усі намагання синьо-жовтих бодай скоротити рахунок успіху не принесли. Тож, у підсумку поразка - 0:3.
Нагадаємо, що «друга молодіжка» візьме участь у відбірному циклі чемпіонату Європи-2011/13 (U-21), тоді як нинішня генерація (1988 р.н.) готується до фінальної частини ЧЄ-2011 (U-21). Головний тренер збірної 21-річних Павло Яковенко вирішив завчасно почати роботу з командою наступного скликання, аби мати більше часу для її ефективної підготовки до старту змагань.
Україна (U-21) − Росія (U-21) − 0:3
Голи: 0:1 Смолов (16, з пенальті), 0:2 Щенніков (36), 0:3 А.Заболотний (50).
Україна: Коваль (Варцаба, 46), Западня, Петров, Парцванія, Чайковський (Опанасенко, 46), Гречишкін (Прийма, 46), Картушов, Шахов (Богданов, 46), Каверін (Рибалка, 46), Павлов (Єременко, 46), Люлька (Безус, 46).

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 03:43 6

Один из трех судей несправедливо отдал победу Тайсона Фьюри

Комментарии