Заявление ФИФА и УЕФА о ситуации в ФФУ

Футбольные чиновники довольны развитием событий в Украине

ФІФА та УЄФА виступили із заявою щодо ситуації в ФФУ, відзначивши, що позитивно сприймають останні події та висловлюють упевненість, що це є кроком в зміцненні футболу в Україні.
Зважаючи на інформацію, надану Федерацією футболу України (ФФУ) минулої п'ятниці, ФІФА та УЄФА у вівторок, 8 лютого, надіслали свою офіційну відповідь ФФУ. У ній ідеться, що ФІФА та УЄФА схвально сприймають розвиток останніх подій та впевнені, що це є важливим кроком в об'єднанні та зміцненні футболу в Україні.
За таких обставин ФІФА та УЄФА переконані, що не виникне необхідності призупиняти членство ФФУ, однак і надалі пильно відстежуватимуть цю тему в наступні кілька тижнів, аби мати підтвердження, що ситуація в українському футболі остаточно стабілізувалась.
Нагадаємо, що ФІФА та УЄФА надали ФФУ термін до 4 лютого для підтвердження, що стороннє втручання в діяльність національної асоціації припинилось і що чинне керівництво ФФУ матиме змогу допрацювати до кінця свого терміну повноважень, тобто до осені 2012 року.
www.uefa.com
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Волейбол | 06 мая 2024, 18:00 9

Sport.ua узнал, почему капитан отказался от выступлений за сборную Украины в этом сезоне

Комментарии