Виктор ЯНУКОВИЧ: «Подготовка к Евро-2012 опережает график»

Выступая в Варшаве, президент Украины ответил на вопросы журналистов

Сьогодні підготовка України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 року йде із випередженням графіка. Про це Президент України Віктор Янукович сказав сьогодні у Варшаві на прес-конференції.
Глава держави наголосив, що таким чином усі проблеми з відставанням графіка наразі подолані. «Безумовно, питання підготовки до Євро-2012 на початку 2010 року було досить складним... Мені боляче було чути, що Україну можуть вилучити з числа країн, на території яких відбуватиметься це чудове дійство», - сказав Віктор Янукович.
Глава держави підкреслив, що як тільки він обійняв посаду Президента, то одразу ж «включив усі можливості держави, щоб подолати те відставання, яке було».
«Ми витратили багато коштів держави, вклали енергію, інтелект, щоб увійти в графік, і сьогодні ми його випереджаємо. Це було дуже складне завдання, але ми його виконали. Я про це кажу з великим задоволенням», - наголосив Віктор Янукович.
Президент подякував усім, хто долучився до цієї роботи, у тому числі - нашим польським партнерам, з якими проводилися постійні консультації.
Відповідаючи на запитання журналістів, Глава держави також прокоментував конфлікт, що мав місце у Федерації футболу України, зокрема, у зв'язку із заявою 38 колективних членів ФФУ. «Я висловив свою точку зору, в тому числі звернувся до всіх цих 38 організацій та ФФУ, що це буде на совісті та відповідальності тих людей, хто затіяв цю метушню навколо даного питання», - сказав Президент України, додавши, що для з'ясування стосунків треба було шукати інші часи.
Президент нагадав, що влада не може втручатися в діяльність цієї громадської організації. «Але я висловив свою точку зору - накласти мораторій сьогодні на ці стосунки, об'єднатися навколо єдиної події національного значення - це проведення чемпіонату. Я свою точку зору висловив публічно, наскільки мені відомо, сьогодні цей конфлікт зупинено», - сказав Віктор Янукович.
www.president.gov.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:31 78

Команда Мичела досрочно завоевала путевку в Лигу чемпионов

Комментарии