Карпаты и Шахтер сыграют на Copa del Sol

Украинские клубы примут участие в престижном турнире

15 січня гравці львівських «Карпат» вийдуть з відпустки. Перші дні зимового збору підопічні Олега Кононова проведуть у Львові, після чого вилетять до іспанської Марбельї.
Там «зелено-білі» візьмуть участь у міжнародному турнірі «Копа дель Соль», який триватиме з 27 січня до 7 лютого. Організатори змагання вже провели жеребкування. У групі «В» разом з «Карпатами» гратимуть норвезькі «Тромсе» та «Мьольде», а також гранд шведського футболу «Гетеборг».
Проживатимуть «Карпати» у готелі «Albir Playa», що розташований у містечку Бенідорм - одному з найвідоміших європейських курортів.
Склад учасників турніру «Копа дель Соль - 2011»
Група -А-:
«Копенгаген» (Данія), «Валеренга» (Норвегія), «Олесунд» (Норвегія), «Вісла» Краків (Польща).
Група -B-:
«Тромсе» (Норвегія), «Гетеборг» (Швеція), «Мьольде» (Норвегія), «КАРПАТИ» (Україна).
Група -C-:
«Русенборг» (Норвегія), «Мальме» (Швеція), «Спартак» Москва (Росія), «Рапід» Бухарест (Румунія).
Група -D-:
«Шахтар» (Україна), «Вікторія» (Чехія), «Нордсьєлланд» (Данія), «Спортул» (Румунія).
Довідка
Copa del Sol (ісп. Кубок Сонця) - міжнародний турнір, організований шведською федерацією футболу. Участь в ньому беруть переважно скандинавські команди. У минулому році в турнірі змагалися 8 команд, тепер же їх буде удвічі більше. Переможці кожної групи виходять до півфіналів. Усі матчі відбуваються в районі побережжя Коста Бланко. Минулого року ігри проходили на муніципальному стадіоні Марбельї, тепер будуть задіяні стадіони в інших містах.
Минулорічний турнір не визначив переможця. У фіналі мали грати московський ЦСКА (грав проти «Ельфсборга», «Русенборга» та «Оденсе») і донецький «Шахтар» (грав проти «Мьольде», «Копенгагена» та «Кальмара»), однак страшенна злива не дала можливості командам провести гру. Тому організатори вирішили визнати переможцями обидві команди.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 23:25 3

Юлия не очень хочет уезжать из Испании

Комментарии