Видео-конференция с Александром Мащенко. ВИДЕО LIVE!

В гостях у редакции Sport.ua известный комментатор и ведущий

В эти минуты в редакции Sport.ua проходит видео-конференция с известным комментатором и ведущим Александром Мащенко.

Наш сайт предоставляет Вам уникальную возможность задать свои вопросы Александру, а также следить за тем, как наш гость отвечает в режиме LIVE, благодаря видео-трансляции в прямом эфире. Задавайте свои вопросы уже сейчас!

Из досье Sport.ua

Народився 6 січня 1979 р. у Києві. Навчався в українській школі зі спеціалізованим вивченням англійської мови - в радянські часи унікальній для Києва. З 1995 року - в Національному Університеті «Києво-Могилянська академія» на гуманітарному факультеті, спеціалізація історія (захистив диплом про зародження англійської державної традиції в ранньому середньовіччі).

Під час навчання працював у студентському театрі «Ludus» при академії, в професійному Київському Експериментальному театрі-студії. Навчився ходити на ходулях. Півроку не довчився до магістра, пішов працювати. Перекладав фільми для «1+1». З 2000 року працював у спортредакції Першого Національного каналу літредактором, редактором, журналістом. Їздив на чемпіонати Європи та світу з легкої атлетики, біатлону. Висвітлював Параолімпіаду в Афінах-2004. Робив кіно про параолімпійців, про 50 років виступів українців на Олімпіадах.

З 2005 року працював на каналі «Мегаспорт». Коментував змагання з біатлону, легкої атлетики, велоспорту, важкої атлетики, стрільби з лука, веслування, лижів бігових і гірських, гандболу, боротьби, боулінгу, покеру... Висвітлював Олімпіади в Турині-2006, Пекіні-2008, Ванкувері-2010. Чотири сезони готував і вів аналітичний проект «Спортфайли», присвячений олімпійським видам спорту, змаганням і людям. Писав сценарії та проводив церемонії нагородження «Герої спортивного року», «Афіна».

Має подяку від Прем'єр-міністра, а також стіну, завішану дошками подяки від НОКу за програми, що три роки поспіль були визнані найкращими тематичними програмами, присвяченими Олімпіському руху в Україні.

Видеотрансляция

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 29 апреля 2024, 16:14 5

Виталию Миколенко может понадобиться операция

Комментарии