ПСЖ прилетел в Украину без формы

У парижан с собой нет ничего, кроме бутс

О 14:00 за київським часом у львівському аеропорту приземлився літак з Парижу. Делегація ПСЖ не велика - 17 гравців, тренери, адміністратори та лікарі. Французькі журналісти прилетять до Львова пізніше.

Від будь-яких коментарів парижани відмовлялися, однак знайшли час для автографів та фото з юними прихильниками. Ті, однак, були здивовані відсутністю зірок ПСЖ - Макелеле, Жулі та Нене. Тому найбільше охочих отримати щось на згадку збирав біля себе Стефан Сессеньон.
Львів зустрів парижан досить морозною погодою - уся французька делегація приїхала в теплих куртках та шапках. Але холодна погода виявилася дріб'язком порівняно з тим, що з'ясувалося по прильоті. У багажі адміністратори не виявили двох валіз з формою. Правда, наразі не відомо - ПСЖ загубив геть усю форму, чи лише її тренувальні складові. За деякою інформацією, у гравців наразі крім бутсів немає абсолютно нічого. Наразі невідомо, в чому паризька команда буде тренуватися на стадіоні «України». Передматчеве заняття заплановане на 18:30.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 10:00 7

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии