Вердер опроверг покупку Селезнева

По информации Deutsche Welle, бременский клуб не интересуется украинским форвардом

На запит Deutsche Welle бременський футбольний клуб «Вердер» заявив, що не має жодного інтересу в придбанні українського нападника національної збірної України Євгена Селезньова.
У п'ятницю прес-служба «Вердера» в розмові з Deutsche Welle офіційно заявила, що не проводить переговорів про трансфер Євгена Селезньова, найуспішнішого в цьому сезоні українського нападника. «Ні, ми не маємо до цього гравця жодного інтересу»,- була відповідь.
Повідомлення про інтерес з боку бременського «Вердера» до 25-річного бомбардира збірної України і дніпропетровського «Дніпра» (25 голів у 44 матчах) з'явились у низці російських та українських інтернет-видань із посиланням на публікацію в Bild.
Крім того, це підтвердили й у російській компанії Prosports Management, яка веде справи Селезньова. «Інтерес до Селезньова з боку «Вердера» справді існує. Утім, конкретики немає, Євген нині у відпустці»,- навела слова представника Prosports Костянтина Нестеренко «Команда».
Популярна стежка Дніпропетровськ - Бремен
У Європі і, зокрема, в Бундеслізі через кілька днів - зимова перерва, трансферне вікно відкривається 1 січня. Тренер «Вердера» Томас Шааф незадоволений нинішньою формою команди і, можливо, вже підшуковує «підсилення» її нападу, якщо взимку піде Угу Алмейда. Але...
У історії цього північнонімецького клуба вже було два успішних трансфери з України, і саме з Дніпропетровська. Це більше, ніж було в інших клубах Бундесліги. Ці гравці - Віктор Скрипник (він і досі в «Вердері», де працює тренером «молодіжки») та Юрій Максимов.
Скрипник: Селезньов і «Дніпру» потрібен
Скрипник заявив в інтерв'ю українським мас-медіа, що, напевно, знав би про можливий перехід Селезньова, якби такий справді обговорювався: «Сам прочитав про це в інтернеті і здивувався. Мене обов'язково спитали б про Євгена, якби мова зайшла про перехід. Селезньов потужний, добре грає головою - нам би підійшов. Однак, я вважаю, він і «Дніпру» потрібен».
А представник прес-служби клубу в розмові з DW додав: «Якщо його переведуть до нас, можете потім подзвонити мені і облаяти».
Захар Бутирський, www.dw-world.de
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 18:06 8

Лондонский клуб одержал победу со счетом 5:0

Комментарии