Комментарий Маркияна Лубкивского о подготовке Харькова

«Подача вырванной из контекста информации создаст неверное впечатление о подготовке к ЕВРО-2012»

У зв'язку із численними зверненнями ЗМІ щодо інформації про підготовку Харкова, яка була оприлюднена після останньої внутрішньої робочої наради проектної команди УЄФА ЄВРО 2012, Директор Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський дав коментар для мас-медіа:

«Під час закритої частини наради обговорювалася велика кількість питань, які потребують вирішення. Вони стосуються усіх українських міст-господарів ЄВРО 2012. Ці питання перебувають у стані розв'язання і є переважно технічного плану. Це стосується і Харкова.

Нарада мала внутрішній робочий характер, і МОК непокоїть те, що подача окремої інформації щодо готовності Харкова, яка була вирвана з контексту, може створити хибне враження про процес підготовки до Турніру.

Щодо харківського стадіону «Металіст», там є незначні питання, що потребують вдосконалення, проте жодне з них не ставить під загрозу статус Харкова, як приймаючого міста УЄФА ЄВРО 2012.

Водночас, хочу наголосити, що дуже важливо, щоб такі питання порушувалися у встановленому порядку, і саме тому вони обговорювалися під час внутрішньої робочої наради, в якій взяли участь представники УЄФА, МОК «ЄВРО 2012 Україна», уряду і керівництва приймаючих міст, щоб за результатами зустрічі вжити відповідних заходів.

Хочу приєднатися до останньої заяви віце-прем'єр-міністра України Бориса Колеснікова щодо відсутності ризиків, і ще раз наголосити, що питань, які становлять загрозу проведенню Турніру в Україні сьогодні немає.»
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 18 мая 2024, 00:19 1

Дерек прокомментировал предстоящий поединок Александра и Тайсона Фьюри

Комментарии