Самсон ГОДВИН: «Вернемся в Лигу Европы опытными»

Полузащитник «Карпат» надеется, что в будущем году львовский клуб повторит свой успех

Нігерійський півзахисник «Карпат» Самсон Ґодвін заявив, що дуже розчарований через програш його команди дортмундській «Боруссії» у Лізі Європи.

«Ми дуже хотіли взяти тут очки, проте нам протистояв найсильніший клуб Німеччини, лідер Бундесліги, дуже серйозний суперник. І все ж ми отримали урок, ми навчалися в ході всіх наших матчів у групі. Сподіваюся, наступного року ми повернемося до Ліги Європи більш досвідченою та сильною командою», - сказав футболіст одразу після гри.

Опорник «Карпат» при цьому зазначив, що грати довелося у непростих погодних умовах.

«Було дуже важко грати в таку погоду. Ніг не відчуваєш, взагалі все тіло німіє», - наголосив Ґодвін.

Самсон також прокоментував пропущені голи у грі з «Боруссією», перші два з яких господарі забили після розіграшу стандартних положень.

«За день до матчу і на установці перед грою тренер наголошував на тому, щоб ми були максимально уважні і сконцентровані при стандартах. Адже «Боруссія» розігрує їх напрочуд вдало і часто забиває свої м'ячі саме після них. Однак ми не виконали його установку і на початку першого, а потім і другого таймів пропустили голи саме після стандартів. І це дуже прикро, бо подібне з нами траплялося не в одному матчі й раніше. Тож нам напевно потрібно на тренуваннях більше уваги приділяти цьому компоненту гри в обороні», - додав нігерієць.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 июня 2024, 07:27 0

Украинец хочет победить шесть раз в Лиге чемпионов

Комментарии