Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Был готов встать в ворота»

По мнению защитника «Карпат», ничья целиком закономерна

У грі із запорізьким «Металургом» правому захиснику «Карпат» Артему Федецькому наприкінці матчу ледь не довелося зайняти місце у рамці воріт. Цього разу обійшлося, але сам гравець у розмові з кореспондентом Інформаційного центру сказав, що був готовий до такого повороту подій.
- Артеме, результат 0:0 «Карпати» задовольнив?
- В принципі у нас був один хороший момент. Це була гра до одного голу - хто б забив, то й би і виграв. Можливо, у нас накопичилася вже трохи втома і вже не було тої свіжості, як раніше. Зазвичай це трапляється в кінці сезону і звичайно, що позначається на грі.
- Ви очікували такого пресингу від запорізького «Металурга»?
- Звичайно. Ми знали: те, що «Металург» займає останнє місце, ще нічого не означає. Як я вже говорив до матчу, ми їхали сюди не на прогулянку. Ми приїхали показати хорошу гру і добитися позитивного результату. Дещо у нас виходило, а дещо ні. Ми не реалізували момент, який я вважаю гольовим. Нічого не скажеш, цілком закономірно нічия.
- Що трапилося з Руденком?
- Ситуація складалася таким чином, що мені треба було б ставати у ворота. Віталік сказав, що йому потрібна заміна, а Олег Георгійович, що заміни вже всі зроблені.
- Ти був готовий зайняти місце у воротах?
- Звичайно. Де я вже тільки не грав. От ще б у ворота встав і був би повний комплект.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:36 19

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону

Комментарии