Шайбу забили... у фундамент

В Дніпропетровську розпочали будівництво льодового комплексу

Наступного року в Дніпропетровську з'явиться сучасний льодовий комплекс, де тренуватимуться і хокеїсти-початківці, і дорослі спортсмени. Символічну шайбу у його фундамент забив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул. З ініціативи керівника області в держбюджеті, в рамках програми розвитку хокею в Україні, на будівництво льодової арени передбачено 36 млн. грн.

За словами Олександра Вілкула, останнім часом хокей із шайбою стає усе популярнішим, і єдина льодова арена в Палаці спорту «Метеор» уже не задовольняє потреби чотирьох хокейних клубів. До того ж на новому льодовому полі тренуватимуться не лише хокеїсти. Цей новітній оздоровчо-спортивний комплекс стане у пригоді і фігуристам, і тим, хто став на ковзани заради здоров'я.

Як повідомили в управлінні з питань фізичної культури і спорту міської ради, новий льодовий комплекс на Набережній Заводській займатиме площу понад 2,8 тис. кв. метрів і вміщатиме до 450 глядачів. Тут планується спорудити криту арену з льодовим покриттям за стандартами, необхідними для проведення міських, обласних і всеукраїнських змагань, передбачаються також гардероб, роздягальні, медпункт, приміщення для зберігання та ремонту ковзанів, адміністративне та технічне приміщення, кафе, торговельні майданчики. На центральних входах до трибун встановлять пандуси для маломобільних людей.

Обіцяють, що у новому навчальному році школярі уже зможуть приходити сюди на заняття.

Тетяна КОЛЯДИНСЬКА, газета «Голос України»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 18:35 6

Артем перепутал название своей команды

Комментарии