КВАРЦЯНЫЙ: «Дайте 20 млн - выведу команду в Лигу чемпионов»

«Волынь» - «Днепр». Послематчевая пресс-конференция

Хуанде Рамос, тренер Дніпра:

- Я думаю, матч був достатньо рівним, і після того, як ми вийшли в перед, «Волині» прийшлось постійно пресингувати. В цілому в нас була територіальна перевага, але прийшлось поділити очки і вважаю, що це справедливий результат.

- Що з Алсідесом, яка в нього травма?
- Очевидно в нього проблеми зі зв'язками. Діагноз не поставлений, і я нічого не можу вам сказати.

- Ви переглядали матчі «Волині», і яка установка була на даний, конкретний матч?
- Звісно ми переглядали декілька матчів «Волині», і що зразу впало в око, так це зріст гравців і установка була простою, не програти фізично супернику.

- Ви тренували в різних чемпіонатах, достатньо побачили різних команд, як вам «Волинь»?
- Це дуже конкурентоздатна команда, в неї є своє розуміння гри, і під цю гру підібрані гравці. В цілому «Волинь»дуже гарно бореться в чемпіонаті.

- Вам не здається, що ще б 10 хвилин і господарі б виграли?
- Та ні,матч продовжується 90 хвилин, і що б було далі тільки догадки. Треба розуміти, що ми в середу відіграли 120 хвилин на кубок. Було дуже важко фізично і ми приложили максимум зусиль для досягання даного результату.

- Дніпро ще не провів жодної гри під вашим керуванням, щоб всі сказали: «Так, це була дійсно класна гра !».
- Ми в процесі покращення гри команди, і від гри до гри результати покращаться, я впевнений в цьому. Дякую.


Віталій Кварцяний, тренер Волині:

- (Под аплодисменти) Я не зрозумів, з чим ви мене поздоровляєте? Нічия дома це втрату двох очків. Результатом я не задоволений, бо команда недопрацювала. Задоволений я бажанням гравців, і сварити їх не варто, більше позитиву, аніж негативу. Вони недопрацьовують. Бодя Бутко - набігався, як африканський марафонець, а толку ніякого. Те ж саме і Пічкур - циркач. Вболівальникам подобається, двох трьох переграє, і на четвертого дивиться, а треба загострювати гру. Чому Марадона великий? Бо він переграв 7 англійців і гол забив, а Пічкур обігав і дивиться кого б ще обіграти… загострювати треба. В штрафній треба гостро грати. Виграли б вийшли б на 6 місце, але як ми можемо виграти, якщо стільки помилок. Вважаю, що результат закономірний.

- Коли забили гол, це була награна комбінація?
- Так. Я взагалі забороняю навіси, тільки простріли. Ви ж бачили, що всі навіси Русол читав, як книгу. Повинен бути простріл, а може він би зрізав у свої ворота. Щодо Пічкура, я йому заборонив подавати зі штрафних, а він зімпровізував і в нього непогано получилось.

- Пане Віталій, якщо уявити, якби ви були тренером «Дніпра» з такими футболістами з такими можливостями, ви б виграли чемпіонат України?
- В Дніпрі дуже гарні гравці, але вони не для того щоб виконувати завдання в Єврокубках. Ясно, що там гравці, які в Європі нічого не виграють, тому моя думка така, я нікого не хочу ображати, та не називаю фамілії. Мені суджено працювати тут в 77 місті, а кому в «Дніпрі», то їм треба розібратись, як йти в єврокубки з такою командою. Якби в нас була третя частина їхнього бюджету, я гарантував би Лігу чемпіонів! Хай найдеться в Україні якійсь Вася Фількінштейн, який провірить мене за 1 рік. Ось на рік тобі стільки то грошей. Ви мені гроші - я вам задачу! І я вирішу її.

- Вам хватить 30 мільйонів, щоб вивести команду в євро кубки?
- 30 багато,я й за 20 виведу (сміх в залі). Підберемо гравців, нетреба там за 10 мільйонів купувати, за пару вагонів картоплі купимо, а гравцям більше преміальних роздамо.

- Ващук грав, у вас були проблеми в обороні?
- Ви ж знаєте 3 центральних захисника випало. Омоко операцію зробили, у Шарпара останнім часом щось не те, дратується жовті, червоні картки. Сімінін зіграв просто прекрасно - я задоволений ним. Дякую. Всього доброго.

Костянтин ДЕМЧЕНКО, Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 23:59 1

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

Комментарии