Яковенко позвал Коваля и Павлова

Наставник молодежной сборной Украины определил состав на матч против Чехии

Наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список із 20 виконавців, які готуватимуться до товариської зустрічі з однолітками з Чехії 17 листопада. На навчально-тренувальний збір, у рамках якого і відбудеться контрольний поєдинок, найбільше представників делегував донецький «Шахтар» - чотири футболісти. Команда збереться вже найближчої неділі.
Нагадаємо, що молодіжна збірна України, обігравши у стиковому раунді команду Нідерландів, пробилася до фінального турніру ЧЄ-2011, який з 11 по 25 червня наступного року прийматимуть датські міста Орхус, Хернінг, Ольборг та Віборг. За результатами жеребкування збірна України потрапила до групи В, де зустрінеться з Іспанією, Англією та майбутнім суперником у товариській грі Чехією.
Склад молодіжної збірної:
Воротарі: Артем Тетенко («Шахтар» Донецьк), Ігор Левченко («Металург» Запоріжжя), Максим Коваль («Динамо» Київ);
Захисники: Сергій Кривцов («Шахтар»), Тимур Парцванія («Динамо-2»), Богдан Бутко («Волинь» Луцьк), Артур Западня («Іллічівець» Маріуполь), Василь Прийма («Металург» Донецьк), Ігор Пластун («Оболонь» Київ);
Півзахисники: Кирило Петров («Кривбас» Кривий Ріг), Віталій Віценець, Дмитро Гречишкин (обидва - «Шахтар»), Дмитро Єрьоменко, Євген Опанасенко (обидва - «Металург» Запоріжжя), Денис Гармаш («Динамо»), Ігор Чайковський («Зоря» Луганськ), Андрій Богданов («Арсенал» Київ).
Нападники: Віталій Каверін («Кривбас»), Роман Безус («Ворскла» Полтава), Євген Павлов («Волинь»).

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 10 мая 2024, 23:59 2

Соперником Украины в 1/8 финала будет команда Германии

Комментарии