Александр КОВПАК: «Вчера я был капитаном, сегодня я - никто»

Больше всего Александра обидел не факт перевода в дубль, а то, что команда его не поддержала

Керівництво сімферопольської «Таврії» заслало у дубль своїх зірок - капітана Олександра Ковпака, а також віце-капітанів Дениса Голайдо та Іллю Галюзу. Офіційна аргументація - «з метою підвищення ефективності гри основи і дубля». Неофіційна: у трьох 31 грудня закінчуються контракти, а так як вони не хочуть їх продовжувати, то й основній команді не потрібні.
«Відбувся конфлікт, подробиць якого я розкривати не хочу, - прокоментував ситуацію Ковпак. - Плюс закінчення терміну контракту. А в українському футболі є тенденція - коли закінчується контракт, починаються підводні течії. Несправедливо це. Учора ми виграли Кубок України, піднімали цей трофей, я був капітаном команди, а сьогодні - ніхто. І тут проявилася вся наша команда. Мало хто мене підтримав. Більше навіть це зачіпає, а не сам факт переведення в дубль».
Судячи з усього, взимку Ковпак, Голайдо і Галюза будуть у нових клубах. Причому, першого найактивніше сватають в «Металіст». Однак сам футболіст на запитання в лоб, чи правда це, відповів: «Однозначно, ні. Теж кажу вам це в лоб». Додамо, що за неофіційною інформацією, Голайдо може перейти у «Крибвас», Галюза - в «Зорю».
www.gazeta.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Водные виды | 30 апреля 2024, 13:06 12

Алсу Алейникова оскорбила украинцев

Комментарии