Тайм – Шахтер. Анонс

Інші реалії, інший статус

Ще минулого сезону цей поєдинок можна було назвати центральним не тільки у турі, а й у цілому першому колі. Але зараз вже зовсім інші реалії, і анонсований поєдинок вже навіть не тягне на друге місце у турі, а як мінімум на третю сходинку. Адже ще у двох матчах туру зустрічаються команди, які вище у турнірній таблиці і за «Тайм» і за «Шахтар». Але незважаючи на це все-таки до поєдинку буде прикута увага. Тим більше матч винесений на четвер і у цей день більше ігор чемпіонату України зіграно не буде.

Якщо минулого і позаминулого сезону ці команди відразу виривались у лідери і між собою розігрували чемпіонство, то цього року і «Тайм» і «Шахтар» демонструють аж ніяк не лідерські результати. Хоче львів'яни останні два матчі провели доволі впевнено, здобувши перемоги. А от «Шахтар» й надалі лихоманить. Останній матч із «Монолітом» продемонстрував, що цього року «Шахтарю» прийдеться ще попотіти, щоб пройти у плей-офф. Принаймні, якби зараз завершився регулярний чемпіонат, то донеччани пройшли б у наступний етап, але з величезним скрипом.

Минулого року ці команди зустрічались 4 рази. І якщо у Донецьку матчі завершились двома нічиїми, то про візити до Львова донеччани згадують з острахом. 0:8 і 0:6 - із такою сумкою голів «гірники» відправлялись до дому із столиці Галичини. Тоді «Тайм» дійсно перегравав гостей по всіх параметрах. Причому тоді у складі «Шахтаря» були ще бразильці.

Із минулого сезону у «Тайму» майже повністю зберігся склад: немає лише Чепорнюка, а добавилися Оліщук і Шевченко. А от у донеччан склад змінився майже на 50 відсотків. Вже немає усіх бразильців, але за те є перспективні молоді гравці.

Так що цього року до такого розгрому ніяких передумов не має, але все вирішить матч.

Володимир КРУПЧУК

11 ноября, четверг
«Тайм» (Львов) - «Шахтер» (Донецк)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.30
НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
Арбитры: Туржанский (Запорожье), Хоботов (Киев)
Прогноз www.sport.ua - 3:2
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 25 мая 2024, 19:20 0

Продолжаются полуфинальные серии чемпионата Украины.

Комментарии