Самсон ГОДВИН: «Центр поля Днепру не отдали»

Полузащитник «Карпат» о матче с днепропетровским клубом

- Сем, як оцінюєш сьогоднішню гру своєї команди і наскільки ти задоволений своїми діями?
- Гра була рівною сьогодні, хоча було важко, я б навіть сказав, що дуже важко. Те, що в нас було багато моментів - це позитивний момент, особливо після поразки 0:4 від «Севільї». Чимало шансів відзначитись ми мали... Але так і не забили сьогодні. Втім нічого страшного. Головне, що знову відчули гру, що можемо добре грати і вигравати. Що ж до моїх дій на полі, то мені важко самого себе оцінювати. Нехай це роблять партнери і тренери. Я ж можу лише сказати, що намагався бути максимально корисним. Мені здається, що центр поля ми сьогодні «Дніпру» не віддали.

- Що скажеш про суперника - «Дніпро» тебе нічим не здивував чи може, навпаки, розчарував?
- «Дніпро» - велика команда українського чемпіонату. Вважаю, що рахунок для нас навіть дуже позитивний. Слава Богу, що не програли. Київське «Динамо» он 0:2 «Оболоні» програло. Розумієте, дуже важко грати одразу після Ліги Європи. Тим більше, коли ти до матчу готуєшся один день, а суперник - тиждень. Втім нічого, як бачите, зіграли ми з ним на рівних.

- Сьогодні ти знову намагався забити зрячим ударом з-за меж карного майданчика.
- Воротар «Дніпра» трішечки задалеко вийшов з воріт. Я це побачив і вирішив спробувати його за це покарати. Але не вийшло, трохи пробив не точно. Нічого, наступного разу влучу.

- Тепер на «Карпати» чекає матч Кубка України.
- Важко нам буде. Але й «Арсеналу» доведеться нелегко. Добре, що граємо у Львові. З одного боку рідне поле, рідні вболівальники. А з іншого - немає потреби зайвий раз кудись летіти. Це повинно зіграти нам на руку.

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 00:11 1

В возрасте 85 лет ушел из жизни Сесар Луис Менотти