Карпаты – Арсенал: вход бесплатный!

Клуб хочет отблагодарить болельщиков за поддержку

У знак подяки вболівальникам за несамовиту підтримку команди у нинішньому сезоні вхід на поєдинок 1/4 фіналу Кубка України «Карпати» - «Арсенал», що відбудеться на стадіоні «Україна» 10 листопада, буде вільним. Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин.
«Хочу запросити усіх вболівальників відвідати кубковий матч, в якому карпатівці змагатимуться за вихід до півфіналу турніру. У нинішньому сезоні підтримка трибун була як ніколи важливою та відчутною для команди, тож цей крок буде своєрідною подякою вболівальникам за відданість. На рішення клубу зробити вхід безкоштовним вплинуло, зокрема, й те, що жоден телевізійний канал не транслюватиме цей матч. Тож усі бажаючі зможуть безкоштовно стати свідками кубкового протистояння Львова та Києва.»
Звертаючись до власників сезонних абонементів на домашні матчі «Карпат», Ігор Дедишин зазначив, що вони залишають за собою пріоритетне право зайняти на стадіоні свої місця. Вхід до ВІП-ложі та на ВІП-трибуну (6-9 сектори під накриттям) буде здійснюватись лише за запрошеннями, котрі отримають ветерани клубу та вихованці клубної школи та Академії футболу.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 20 мая 2024, 12:23 0

Экс-чемпион мира написал коронную фразу украинского боксера

Комментарии