Загинув директор спорткомплексу «Карпат»

У Брюховичах під Львовом локомотив наїхав на легковик

22 жовтня близько 18:00 на залізничному переїзді у смт. Брюховичі (біля Львова) дрезин-кран наїхав на легковий автомобіль марки Mercedes, у якому перебували двоє дорослих і дитина, розповідають очевидці аварії. За попередньою інформацією, двоє дорослих загинули на місці надзвичайної події, дитину госпіталізували в лікарню.

Серед загиблих - директор спорткомплексу «Карпат» Дмитро Яровий (1946 року народження), а також працівник спорткомплексу (1944 року народження). У машині перебувала неповнолітня дочка директора спорткомплексу «Карпат», яка, за інформацією правоохоронців, станом на 20.00 перебуває у реанімації.

Аварія сталася на нерегульованому залізничному переїзді, який розташований неподалік спорткомплексу «Карпат».

Начальник прес-служби УДАІ у Львівській області Світлана Добровольська повідомила, що водій автомобіля Mercedes-207, що потрапив у ДТП на залізничному переїзді в селищі Брюховичі під Львовом, порушив правила дорожнього руху. «Водій грубо порушив правила руху через залізничні переїзди, не відреагував на знаки та сигналізацію, внаслідок чого автомобіль потрапив під локомотив», - сказала С. Добровольська.

Вона також повідомила, що внаслідок ДТП водій і пасажир Mercedes-207 загинули на місці, а дитину доправили до лікарні з травмами.

За інформацією представників Львівської залізниці, видимість на переїзді була хороша, машиніст крана повідомив, що водій автомобіля після короткої зупинки продовжив рух на перехрестя, незважаючи на роботу світлової та звукової сигналізації. Після аварії дрезина-кран протягнув автомобіль ще близько 100 метрів. За словами представників Львівської залізниці, цей залізничний переїзд перевіряли за чотири години до аварії.

dailylviv.com

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 17 июня 2024, 21:26 46

Экс-игрок сборной выделил Лунина, Зинченко и Шапаренко

Комментарии