Игорь ХУДОБЯК: «Это был не мой день»

Капитан «Карпат» об игре против «Севильи»

Один з лідерів «Карпат» та віднедавна гравець збірної України Ігор Худоб'як гру з «Севільєю» за відсутності Андрія Тлумака провів з капітанською пов'язкою.

«Сьогодні був не мій день, я допускав багато браку при передачах, одним словом своєю грою проти «Севільї» я незадоволений. Чому так сталося - важко сказати, - самокритично висловився Худоб'як. - «Севільї» вдалося реалізувати один із своїх нечисленних моментів, після чого вона грамотно тримала м'яч та надійно оборонялася. Я би не сказав, що іспанці продемонстрували якусь надзвичайну гру, просто у нас в цьому матчі вдавалося ще менше, ніж у них».

«Наша середня лінія сьогодні зіграла невдало - ми віддавали мало передач, багато помилялися, нам бракувало гостроти», - вважає півзахисник «Карпат».

Також Ігор Худоб'як визнав, що проблемою його команди є гра в захисті під час стандартних положень. Адже в останніх двох матчах - проти «Динамо» і проти «Севільї» львів'яни пропустили голи-близнюки: після подачі з кутового головою м'яч спрямовував у сітку воріт ніким не прикритий футболіст.

«Справді, в останніх іграх ми пропускаємо після стандартних положень. Очевидно, у нас з цим проблеми. Щоб цього уникати треба більше боротися у своєму штрафному майданчику під час виконання суперниками цих стандартів, заважати їм. Будемо над цим працювати», - пообіцяв Худоб'як.

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 26 мая 2024, 07:00 4

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

Комментарии