Андрес ПАЛОП: «Мне нравятся визиты на Украину»

Голкипер «Севильи» рад победе над «Карпатами»

Після матчу Ліги Європи «Карпати» - «Севілья» гравці команди гостей не надто горіли бажанням спілкуватися з українськими журналістами. Практично виняток склав лише кіпер, а за сумісництвом ще й капітан «Севільї» Андрес Палоп, якому сьогодні, до речі, виповнюється 37 років.
«Мені подобається приїздити в Україну. Коли був у вашій країні минулий раз, то навіть забив у ворота «Шахтаря» вирішальний гол, а потім ми виграли Кубок УЄФА. Тому та гра для мене є особливо пам'ятною. Проте я радий і через нашу звитягу сьогодні над «Карпатами». Ну й звісно, приємно, що ми отримали перемогу напередодні мого дня народження - партнери зробили мені гарний подарунок», - сказав кіпер гостей.
«Що ж до «Карпат», то я очікував від них більш агресивних дій у передній лінії. В усякому разі, коли ми переглядали ігри вашої команди з «Боруссією» та ПСЖ, то прийшли до висновку, що гравці «Карпат» дуже швидкі і вміють створити гольовий момент буквально на рівному місці. Однак сьогодні у них майже нічого не виходило і шансів забити гол вони практично не мали. Тому я сьогодні не мав багато роботи», - додав Палоп.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 24 мая 2024, 13:53 9

Президент УАФ рассказал о разговоре с коллегами на конгрессе ФИФА

Комментарии