Олег КОНОНОВ: «Нужно работать над реализацией»

Наставник «Карпат» считает, что его команде не хватило опыта

Олег Кононов, головний тренер «Карпат»
- Я вважаю, що гра була видовищна. Ми пропустили два голи, але наші гравці показали, що вміють атакувати. На жаль, нам не вдалося забити, хоч моментів для цього вистачало. Чому так сталося? Думаю, забракло нам досвіду. У моментах, де треба було зіграти холоднокровно, хлопці поспішали. Поза тим, змістом гри я задоволений, а от результат нам треба зовсім інший. Попереду у нас нові матчі, в яких ми будемо грати на перемогу. І над реалізацією треба працювати, щоб реалізовувати ті моменти, які ми створюємо.
- Склалося враження, що ПСЖ пощастило…
- Щастить сильнішим. Вони довели свої атаки до логічного завершення, рахунок на табло.
- Пропущений гол на перших хвилинах вплинув на команду?
- Пропускати на виїзді швидкий гол завжди неприємно. Мабуть, це був сильний удар по нашим гравцям. Такі голи трохи можуть вибити з колії гри. До того ж нам не вдалося реалізувати те, що створили. Якби ми забили бодай один гол, можливо, все було б по-іншому.
- Сьогодні у складі не було Мілошевіча…
- У нас рівноцінні захисники. Треба використовувати їх, аби вони прогресували, щоб не засиджувалися. Я вважав, що Слава Чечер мав вийти і зіграти. Він зіграв без проблем.
- Як вам гра Гурулі?
- Сандро непогано виглядав на тренуваннях, він прогресує. Зі старту грав він, бо Голодюк не тренувався певний час, у нього була травма. Треба дати шанс тим, хто прогресує. Я не думаю, що Гурулі зіграв невдало, хоча певні моменти треба покращувати.
- Ви впевнено почувалися на половині поля суперника. Чи ПСЖ здивував вас своєю грою?
- ПСЖ це дуже-дуже хороша команда. В цьому році вони виглядають краще, аніж в минулих роках. Ігри їхні ми дивилися - це команда серйозного рівня. Після того, як вони забили перші голи, то отримали більше впевненості і грали відповідно до завдання тренера - на результат.
- Невдало зіграв Годвін. Не лише сьогодні, але й проти «Таврії». Нема йому альтернативи?
- Не можу сказати, що він дуже погано зіграв. Самсон повністю віддається грі. Графік у нас зараз дуже щільний. Годвін грає від першої до останньої хвилини. Немає у нас можливості іншого гравця поставити на цю позицію. Ми готуємо Мартинюка, але він ще не настільки готовий, як Самсон. Потрохи будемо ставити Славка, щоб і він починав грати в основі.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 мая 2024, 12:59 0

Франческо Кальцона вызвал 32-х игроков

Комментарии