Тайм - Кардинал-Ровно - 1:2

«Кардинал-Рівне» зіпсував чемпіону останню репетицію

Для львівського «Тайму» поєдинок проти «Кардиналу» став останньою репетицією перед поєдинками Кубка УЄФА, які відбудуться у Львові вже наступного тижня. Можливо «Тайм» через це збирався дещо поберегти сили перед іграми єврокубка, а, можливо, зараз це дійсно реальна сила «Тайму», але перша половина гри пройшла у досить повільному темпі.

Вже на початку матчу «Кардинал» міг забивати двічі, а то й тричі. Спочатку Волянюк отримав м'яч «на стовпа», розвернувся і пробив, але влучив у захисника. Згодом він же відібрав м'яч у останнього захисника Овсяннікова, але дуель із Лисенком програв воротарю, а добивання Паршикова було неточним. І майже відразу Волянюк знову організував атаку, віддав передачу на Паршикова, але знову «Тайм» виручив Лисенко. Згодом Танський класно прострілював із правого флангу, а Когуту не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути передачу. Також Лисенко виручив і у двох моментах за участю Волоха. Спочатку він парирував постріл Романа, а згодом вчасно далеко вийшов за межі штрафного і не дав Волоху дістатись м'яча.

У «Тайму» також були моменти, але не у такій кількості. Дєнюжкін кілька разів виручив команду після ударів Овсяннікова і Якуніна. У останньому епізоді допомогла воротарю ще й стійка воріт. Але реалізація у львів'ян була кращою і на 14-й хвилині вони відкрили рахунок. Макаєв прострілив із кутового, а Павленко у один дотик відправив м'яч у дев'ятку. Після цього голу «Тайм» перехопив ініціативу і вже у підопічних Станіслава Гончаренка виникало більше гольових шансів. Але Дєнюжкін потянув удари Скорого і Легчанова, і перший тайм так і завершився із мінімальною перевагою львівської команди.

По перерві швидкості трохи зросли і поєдинок дивився якось цікавіше. Обидві команди знову обмінялись нереалізованими моментами, поки на 27-й хвилині гості не вирівняли шальки терезів. Це Данилюк віддав передачу в розріз на Танського і той в один дотик із лінії штрафного майданчика відправив м'яч у сітку - 1:1. Ось так інтрига повернулась у поєдинок. Далі пішли нервові хвилини для обох команд. Дєнюжкін парирував удари Легчанова, Павленка, а у «Кардиналу» виділявся Волянюк, який тероризував оборону «Тайму».

Вже з 30-ї хвилини гості грали із п'ятьма фолами, але заробити шосте порушення правил так і не спромоглись. Хоча, так звані, епізоди, «50 на 50» були, але арбітри вирішили не брати на себе таку відповідальність і вирішили дати самим гравцям вирішити, хто сильніший без допомоги стандартів. Останні чотири хвилини «Тайм» все більше й більше атакував. Дєнюжкін крутився у воротах як білка в колесі, деколи йому допомагала штанга, як от після удару Бондаря.

За дві хвилини до сирени Станіслав Гончаренко знімає воротаря і випускає Овсяннікова. Команда намагалась, щось створити. Але рівняни оборонялись блискуче, а ще й до того скористались своїм шансом. «Тайм» втратив м'яч і Піддубний зі своєї частини відправив сферу у порожні ворота.

Незважаючи, на те що «Кардинал-Рівне» грав на виїзді, але гравці у залі відчували справжню домашню атмосферу. Адже все-таки частинка клубу залишилась у Львові і за неї вболівали чимало львів'ян, а ще й до того із Рівного прибули учасники фан-клубу.

От так «Тайм» зазнав другої домашньої поразки і стан команди перед іграми Кубка УЄФА викликає занепокоєння. А от «Кардинал-Рівне» надалі продовжує дивувати і перемагати матч за матчем.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Кардинал-Ровно» - 1:2
Львов. Дворец спорта «Галичина»

«Тайм»: Лысенко - Кондратюк, Овсянников, Якунин, Легчанов - Скорый, Бондарь, Макаев, Павленко - Олищук
«Кардинал-Ровно»: Денюжкин - Волянюк, Дармовис, Поддубный, Паршиков - Танский, Волох, Когут, Данилюк - Сондак, Басич
Арбитры: Король (Донецк), Юзык (Ивано-Франковск)
Павленко (14), Поддубный (39) - Танский (27)
Легчанов (34) - Волянюк (25). Басич (26)

Удары (в створ): 22 (12) - 19 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 15:11 3

Команда готовится к последнему матчу турнира

Комментарии