Тайм – Кардинал-Ровно. Анонс

Остання репетиція перед Кубком УЄФА

Чемпіонат Західної України (у рамках національного чемпіонату) продовжується ще одним поєдинком Рівного проти Львова. Цього разу у боротьбі за три очки зійдуться команди Станіслава Гончаренка і Юрія Баховського.

Уболівальники, які пропустили початок цього сезону, в один голос б сказали, що у цьому матчі не буде нічого цікавого, і беззаперечну перемогу здобуде «Тайм». Але зараз різниця сил між командами вирівнюється. Вже й «Тайм» не такий беззаперечний лідер. Та й «Кардинал-Рівне» після переїзду на північний-схід додав у грі.

Команда Юрія Баховського на початку чемпіонату продемонструвала свою силу у поєдинках із «Ураганом», «Енергією», «Монолітом» і «ПФС». Гравці рівненської команди стали більш досвідченими, а саме головне, що видно, що команда вже не боїться своїх суперників і не програє психологічно ще до матчу, як було у деяких поєдинках минулого сезону.

Для «Тайму» ж настали непрості часи. Деякі проблеми у середині колективу виплеснулись на якість гри. Чому свідчать поразки від «Локомотива» і нічия із «Єнакієвцем». Деяку впевненість перш за все для себе команда отримала завдяки перемозі над «ТВД». Але все-таки навіть у попередньому поєдинку команда Станіслава Гончаренка не була схожа на ту безжалісну «машину», на яку вона була схожа минулого року.

Крім цього, у «Тайму» на шляху є ще одна проблема - це Кубок УЄФА. Так, саме так, це проблема. Звичайно, участь у єврокубку це завжди свято, кожен гравець мріє взяти участь у таких поєдинках, кожна команда пробитись на євроарену. Але зараз, я вважаю, для «Тайму» це чергова перешкода. Звичайно, у основному раунді, що відбудеться у Львові, проблем у «Тайму» виникнути не має, все-таки занадто слабкий рівень суперників, але незважаючи на це до поєдинків Кубка УЄФА, які вже відбудуться на наступному тижні, треба готуватись із повною відповідальністю, але й не забувати й про національний чемпіонат. Так що подивимось, чи зможуть підопічні Станіслава Гончаренка вийти сухими із води - перемагати у матчах чемпіонату і впевнено пройти основний раунд єврокубка.

А от у команди Юрія Баховського схоже проблем немає. Натомість навпаки, всі гравці на психологічному піднесенні, адже є не тільки результат, але й якість гри. Навіть у єдиному програному поєдинку проти «Енергії» «Кардинал-Рівне» продемонстрував, що із ним мають рахуватись без винятків всі команди.

Хоча статистика не на користь «Кардиналу». Минулого сезону команди двічі зустрічались у чемпіонаті. І за ці зустрічі колишні львів'яни не змогли забити у ворота команди Станіслава Гончаренка жодного м'яча. Команди зустрічались й у кубку країни. Та й тут «Тайм» не дав шансів команді Романа Коріня. Хоча у домашньому поєдинку «кардинали» перемагали 3:0, але тут зіграло саме й те, про що вже було написано вище, у команди не було психології переможця, тому й «Кардинал» поступився 3:4. Перемогти на виїзді звісно ж також не вдалось.

Але статистика статистикою, а зараз зовсім інші реалії.

Володимир КРУПЧУК

26 сентября, воскресенье
«Тайм» (Львов) - «Кардинал-Ровно» (Ровно)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
Арбитры: Король (Донецк), Юзык (Ивано-Франковск)
Прогноз www.sport.ua - 4:2
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 21 мая 2024, 07:01 3

Между двумя боксерами состоялся краткий диалог

Комментарии