Сергей ЗЕНЕВ: «Худобяк – мотор команды»

Нападающий «Карпат» признался, что после «Боруссии» чувствовалась усталость

Естонський нападник «Карпат» Сергій Зеньов по завершенні матчу з «Оболонню» поділився своїми враженнями від перебігу гри з кореспондентом Інформаційного центру ФК «Карпати».
- Гра далася нам непросто, хоча коли брати до уваги лише остаточний результат, то цього не скажеш. У першому таймі у нас виходило далеко не все. Щоправда, кілька гольових моментів ми все ж мали, але реалізувати їх нам не вдалося. Непереконливо ми розпочали і другий тайм, але поступово взяли ініціативу у свої руки і зуміли таки розхитати оборону «Оболоні». Переломним у грі був перший гол, після нього ми повністю почали перегравати суперника і до кінця гри забили ще двічі.
- Ти вийшов на поле незадовго до першого голу. Яку установку дав тобі тренер?
- Олег Георгійович сказав, що необхідно додати швидкість у грі команди і попросив бути максимально активним. Не мені судити, наскільки я впорався з цим завданням, але два попередження суперники на мені заробили, а потім був перший гол у виконанні Кузнецова.
- З «Боруссією» ти відіграв усі 90 хвилин, а з «Оболонню» вийшов на заміну в другому таймі. Ти не встиг відновитися?
- Кого ставити з перших хвилини у склад - вирішував Олег Кононов. Але якщо відверто, то я не був повністю свіжим - певна втома після матчу Ліги Європи ще була.
- Ігор Худоб'як відіграв повністю і з «Боруссією», і з «Оболонню». Тим не менше вже в компенсований час він після твоєї передачі на великій швидкості втік з центра поля від захисників і забив третій гол. Ти вірив, що у нього є сили зробити такий затяжний ривок?

- Я в цьому не сумнівався ні долі секунди. Просто я знаю, наскільки дуже добре функціонально готовий Ігор - в разі потреби він міг би бігати немов заведений ще 90 хвилин. Худоб'як є насправді мотором команди. До того ж зараз він набрав дуже хорошу форму.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 17 июня 2024, 00:30 0

Виталий Миколенко занимался по индивидуальной программе

Комментарии