Павло КИРИЛЬЧИК: «В Україні про договірні матчі не чув»

Один з фігурантів справи про договірний матч коментує ситуацію

На сайті білоруської газети «Совєтская Беларусь» вийшло інтерв'ю з колишнім гравцем львівських «Карпат» Павлом Кирильчиком, де він розповідає про матч «Металіст» - «Карпати», довкола якого нині так багато метушні.

-Я вважаю, що інформація про нібито договірний характер матчу не відповідає дійсності, - згадує ту зустріч захисник ФК «Мінськ» Павло Кирильчик. - Ми програли в чесній боротьбі, «Металіст» просто «розірвав» нас.

-Захисник «Карпат», фігурант у цій справі Сергій Лащенков, у одному з інтерв'ю сказав, що замішаним у цій справі був весь тодішній кістяк «Карпат». Назвав і ваше прізвище...

-Ви не знаєте всієї суті. Це було не інтерв'ю... Я загалом не знаю, що то було. Лащенков розповідав спочатку одне, потім різко почав говорити абсолютно інше. Ніби хтось його змушував... Може, Лащенков сам натворив щось, а потім став вигадувати незрозуміло що?

-Ви вважаєте це все неправдою?
-Ну звичайно! Я розмовляв про це з хлопцями, ми були просто шоковані...

-Під час виступу в чемпіонаті України ви взагалі чули про договірні матчі в ньому?
--Ніде подібного не чув. Я спокійно відіграв там за чотири команди, і ніколи не виникало жодних проблем, розмов. Для мене зараз дико чути подібну інформацію.


Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Александр Тишура Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 июня 2024, 11:17 0

Энтони Джошуа заинтересован в «Уотфорде», где играет сын Шевченко

Комментарии