Волинь – Шахтар. Анонс

Дати бій лідеру…

В 7-му турі «Волинь» приймає лідера Прем'єр-ліги донецький «Шахтар». Так як коуч «Волині» Віталій Кварцяний отримав дискваліфікацію, команду на поле виведе фартовий Степан Павлов. З ним волиняни здобули перемогу з «Металургом» в Запоріжжі, а у попередньому турі розійшлись миром з «Арсеналом» у Києві. Донеччани ж дома в досить важкому матчі переграли непоступливі «Карпати» 1:0.

Лучани досить агресивно грають в гостях, а от порадувати перемогою своїх вболівальників в цьому сезоні їм ще не вдавалось. Враховуючи те, що зірки «Шахтаря» грають з командами низу турнірної таблиці не викладаючись, на класі, у «Волині» є шанси зачепитись за очки і дати справжній бій гранду. Команда Мірчі Луческу, не обтяжена різними кваліфікаційними єврокубковими баталіями, буде прагнути не втратити лідерську позицію. Обидва клуби грають в гостроатакуючий футбол та здебільшого використовують по три форварди. Всі вищенаведені фактори, відсутність спеки, нададуть командам активності, темпу, спортивної агресивності та бойового запалу.

«Волинь» посилилась новачком - це напівоборонець Сергій Костюк, який виступав в «Металісті». З «Шахтаря» пішов Гладкий, який перебрався до «Дніпра».

Щодо статистики зустрічей, то тут відчутна перевага на боці «Шахтаря». Команди в чемпіонатах України провели між собою 16 матчів. На рахунку лучан 2 перемоги, 5 зустрічей закінчились миром, а в 9 матчах перемогу святкували донеччани. До сезону 2005\2006 «Волинь» жодного разу не вигравала в «Шахтаря», а от саме в цьому сезоні підопічні Каврцяного виграли вдома 2:0 та на виїзді 3:1.

В Кубку України жереб команди не зводив.

В гості приїхав «Шахтар», отже стадіон буде переповнений, вболівальники будуть гнати волинян йти вперед. Тож побажаємо обом командам безкомпромісної гри та перемоги.

Костянтин ДЕМЧЕНКО

Орієнтовні склади:

«Волинь»:
Ндойє - Омоко, Ващук, Гринченко , Шарпар - Бутко, Пічкур, Бута, Герасимюк, - Майкон, Павлов

«Шахтар»:
Пятов - Срна, Іщенко, Чигринський, Рац - Хюбшман , Фернандіньо, Коста, Жадсон - Вілліан, Адріано

Травмовані: Я.Кінаш, Б.Карковський (Волинь)

Дискваліфіковані: немає

Котировки букмекерів:
Bwin: 12.00 - 5.50 - 1.18
21 серпня, субота
«Волинь» - «Шахтар»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 19.00
Арбітр: Володимир Сіренко (Сімферополь)
ТВ-трансляція телеканалі на «Кіно»
Прогноз www.sport.ua - 1:2
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 20:41 20

Лидер киевлян заинтересовал турецкий «Бешикташ»

Комментарии