Игорь ЙОВИЧЕВИЧ: «Нужно не обращать внимание на трибуны»

Экс-игрок «Карпат» и «Реала» приехал в Стамбул поддержать львовян

На вечірньому тренуванні, окрім журналістів, за діями «Карпат» спостерігав колишній гравець «зелено-білих» та мадридського «Реала» хорватський плеймейкер Ігор Йовічевіч.
«Я приїхав на запрошення Почесного президента «Карпат» Петра Димінського. Ще з часів, коли я грав у Львові, добре запам'ятав, що участь в єврокубках була його мрією. І зараз я вірю, що в «Карпат» усе вдасться - я слідкував за грою команди в Інтернеті, добре знаю, як важко працює головний тренер. Ясно, що «Галатасарай» дуже відома і сильна команда. Але «Карпатам» варто просто забути ім'я суперника і не звертати увагу на трибуни. І тоді у них усе вдасться!» - каже Ігор Йовічевіч.
До речі, він дуже зрадів, коли дізнався, що до Стамбулу прилетить солідна група підтримки, понад 150 фанатів. «Я назавжди запам'ятаю їх - вони просто несамовиті. Коли було важко, то піднімав очі, бачив цих хлопців і з'являлися додаткові сили. Сподіваюся, що їхня підтримка неодмінно допоможе команді» - вважає хорватський бізнесмен (після закінчення ігрової кар'єри Ігор відкрив свою дискотеку в іспанському курорті Марбелья).
Після тренування Йовічевіч довго спілкувався з двома карпатівцями, з якими він встиг пограти - Андрієм Тлумаком та Самсоном Годвіном, а також клубними лікарями і масажистами.
Ростислав Ящишин, Стамбул, Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 20 мая 2024, 07:42 8

Артем с 21 мячом больше не лидер, у Александера на счету 23 гола после 37-го тура

Комментарии