Яковенко огласил состав

Главный тренер молодежной сборной Украины объявил состав на товарищеский матч против Черногории

У неділю, 8 серпня, молодіжна збірна України розпочне підготовку до товариського матчу проти Чорногорії, що відбудеться 11-го числа на київському стадіоні «Оболонь». Початок гри − о 21.00.

Два десятки кандидатів

На збір, який традиційно проходитиме в Ірпені, наставник команди Павло Яковенко запросив 20 виконавців. Зокрема привертає увагу присутність Андрія Ярмоленка та Романа Зозулі − гравців національної збірної, котра, до речі, також 11 серпня у Донецьку проводитиме домашній спаринг із Нідерландами. Окрім того, керманич «синьо-жовтих» долучив до збору новачка − захисника луцької «Волині» Богдана Бутка.

Лідери групи

Нагадаємо, що для нашої «молодіжки» зустріч з чорногорцями стане важливим етапом підготовки до гостьового кваліфікаційного матчу Євро-2011 (U-21) проти французької команди. Наразі підопічні Яковенка лідирують у восьмій відбірній групі, маючи в активі 14 очок після 6 поєдинків і випереджаючи на три пункти бельгійців із французами. Останні, щоправда, мають одну гру в запасі. До наступного раунду кваліфікації потраплять переможці десяти відбірних груп та чотири найкращі команди, що посядуть другі місця. Далі у плей-офф вони розіграють сім путівок до фіналу, що пройде в Данії.

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Денис Бойко («Динамо» Київ), Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Непогодов («Металург» Донецьк).

Захисники: Богдан Бутко («Волинь» Луцьк), Сергій Кривцов («Шахтар» Донецьк), Олексій Курилов («Таврія» Сімферополь), Темур Парцванія («Динамо-2» Київ), Павло Пашаєв («Дніпро»), Артем Путівцев («Іллічівець» Маріуполь), Євген Селін («Ворскла» Полтава).

Півзахисники: Віталій Віценець («Зоря» Луганськ), Денис Гармаш («Динамо»), Микола Морозюк («Металург» Д), Тарас Степаненко («Шахтар»), Ігор Тищенко («Іллічівець»), Валерій Федорчук («Дніпро»), Володимир Чеснаков («Ворскла»).

Нападники: Роман Зозуля («Динамо»), Андрій Ярмоленко (обидва − «Динамо»), Володимир Лисенко («Металіст»).

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 06:30 1

Горняки гарантировали себе место в квалификации Лиги чемпионов

Комментарии