Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
|
1051
0

Утрехт – Спарта. Прогноз на матч за право зіграти у ЛК від Нідерландів

Поєдинок відбудеться 1 червня о 22:00 за Києвом

Утрехт – Спарта. Прогноз на матч за право зіграти у ЛК від Нідерландів
Getty Images/Global Images Ukraine

1 червня на «Галгенвард» пройде перший матч 1/2 фіналу плей-оф за право зіграти в Лізі конференцій від Нідерландів, в якому «Утрехт» зустрінеться зі «Спартою» (Роттердам). Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Утрехт

Клуб вважається середняком голландського футболу. Тільки періодично виходить вистрілити, як правило, у кубку, що вигравався тричі, у тому числі 2003-го та 2004-го. Крім того, Утрехт в останні роки показує непогані як для себе результати в Ередивізії. Що минулого сезону, що зараз регулярка в чемпіонаті закінчувалося 7-м місцем, і боротьбою за шанс повернутися в єврокубки. Тієї весни в завзятій боротьбі поступилися Вітессу через гол в екстра-таймі. Цього разу знову вдалося повторити, причому достроково. Що не завадило закінчити регулярку перемогою над Емменом, вигравши у нього з яскравим рахунком 3:2.

Спарта (Роттердам)

Команда має чимало здобутків – вона неодноразово була і чемпіоном Голландії, і брала кубок країни. Ось тільки востаннє титули оформлялися півстоліття тому, у 50-ті – 60-ті роки ХХ століття. Зараз у місті явно сильніший інший клуб, Феєнорд. Kasteelheren вже непоганим результатом вважають, коли виходить просто не вилетіти - в еліті виходить триматися з 2019-го року. Був ризик чергового зниження рік тому, але тоді й 35 очок вистачило для того, щоб випередити Хераклес на 1 бал і посісти рятівне 14 місце. У цьому плані зараз підопічні Моріса Стейна змогли помітно додати, застрибнувши на 6 місце. Але при цьому у них вистачило настрою на те, щоб 28-го травня розгромити Гронінген - тому на виїзді набили 5 м'ячів.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє Спарта вигравала аж 2008-го року. У чемпіонаті Утрехт переміг в обох поєдинках, ще й забиваючи по 3 м'ячі у ворота суперника.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом поєдинку Утрехт, який грає вдома. Але, з урахуванням статистики противників, рекомендуємо ставити на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,73).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.