Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 червня 2023, 01:46
851
0

Святослав МИХАЙЛЮК: «Є шанс, що у серпні приїду до збірної України»

Гравець поки що без команди в НБА

| Оновлено 01 червня 2023, 01:46
851
0
Святослав МИХАЙЛЮК: «Є шанс, що у серпні приїду до збірної України»
ФБУ

Баскетболіст Святослав Михайлюк поки не знає, чи зможе допомогти збірній України на матчах пре-кваліфікації до Олімпіади, але впевнений, що у команди світле майбутнє.

«Дуже-дуже шкода, що ми не вийшли на чемпіонат світу. Коли я приїжджав, ми повинні були вигравати у ісландців, могли виграти в іспанців. Я б сказав, що це навчальний процес, адже у нас молода збірна. У нас ще багато років і ми гратимемо набагато краще. Дуже шкода, але є, як є. Треба на цьому вчитися, зрозуміти, що ми могли зробити краще в тих іграх і рухатись далі.

Думаю, у нас є хороші шанси показувати високий рівень баскетболу із тим складом, який у нас зараз є, із молодими гравцями, які підходять до національної збірної. Наступні роки у нас буде цікава збірна, але й минулого року була хороша. Думаю, ми могли потрапити в четвірку на Євробаскеті, якщо чесно. В матчі з Польщею я грав не дуже… Не на тому рівні, на якому я повинен грати. Поляки буле заряджені і ми програли в тому, що ми не були так підготовлені ментально, як суперник.

З Віталієм Степановським я перетинався в збірній раніше — два роки тому, коли я приїжджав на збір в Київ. Це дуже хороший тренер, я знав його, коли він ще працював у Хіміку, дивився їхні ігри. У всіх тільки позитивні думки щодо нього. Я думаю, що це був хороший хід для національної збірної призначити його головним тренером. Думаю, він найкращий фахівець в Україні на данний момент для цієї ролі. Він зможе підготувати збірну на високому рівні, як грають всі його команди. Всі працюватимуть і старатимуться приносити хороші результати команді.

Якщо все піде за планом, є шанс, що в серпні я приїду в збірну. Але поки що я не знаю, що може трапитись. Знаючи як працює НБА, може трапитись будь-що», – сказав Михайлюк в інтерв'ю проекту Double Dribble.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.