Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 березня 2023, 20:56
1001
2

Тарас СТЕПАНЕНКО: «Ротань живе футболом, живе грою з Англією»

Півзахисник збірної України – про підготовку команди до матчу з Англією

| Оновлено 21 березня 2023, 20:56
1001
2
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Ротань живе футболом, живе грою з Англією»
УАФ. Тарас Степаненко

Півзахисник збірної України з футболу Тарас Степаненко розповів прес-службі УАФ про підготовку до матчу кваліфікації до Євро-2024 проти Англії:

«Багатьох хлопців я не бачив із кінця вересня. Тому вчора багато спілкувалися, причому навіть на обіді та вечері. Я завжди радий перебувати у збірній, зустрічати друзів, розмовляти й дізнаватися, як у них справи.

Ми працюємо зараз на тренувальному полі «Брентфорда», й я можу сказати, що це справжня європейська база. Невелика, але головне – є чудові газони, хороша фітнес-зала, тобто все, що треба для футболу.

В Європі зараз скрізь роблять такі затишні бази, де сконцентровано все для занять футболом. А оскільки «Брентфорд» виступає в англійській Прем'єр-лізі, зрозуміло, у нього добрі умови. Ми всім задоволені. Для цієї пори року стан газону відмінний, адже ми бачимо, що в чемпіонаті України хороших полів зараз не так багато. Тут поле не можна сказати, що ідеальне, але за 10-бальною шкалою десь на сімку буде.

Перше тренування під керівництвом Руслана Ротаня було спрямоване на те, щоб хлопці, які багато грали останнім часом, відновилися. Крім того, у нас учора була досить довга дорога. Ті, хто був задіяний менше, пограли у футбол і відпрацювали тактичні вправи. Часу до матчу з Англією в нас мало, а Ротань повинен якнайкраще нас підготувати. Тому далі все буде більш насиченим, адже він має згуртувати колектив після довгої перерви і впровадити своє бачення футболу.

Він достатньо активний тренер, молодий і енергійний, який багато років грав у футбол і от перейшов на тренерську роботу. Ротань уже має свій досвід, тому розуміє, що зараз він керівник національної команди, й усвідомлює, яка на ньому відповідальність. Він живе футболом, живе грою з Англією, а ми всі готові йому допомогти. Прилетіли підтримати команду навіть деякі травмовані гравці. Робимо все, щоб здобути гарний результат».

Матч відбору до Євро-2024 між збірними Англії та України відбудеться 26 березня у Лондоні на «Вемблі». Початок поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024
Футбол | 18 квітня 2024, 13:30 7
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024

MEGOGO — офіційний мовник УЄФА Євро-2024

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
А якщо програє, то помре???
AndiM
Пі тарас завжди всяку х-ню ніс в маси, але цей брєд навіть для нього занадто.