Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 березня 2023, 19:57
499
0

Мірандес – Ейбар. Прогноз та анонс на матч Сегунди

Поєдинок відбудеться 20 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 21 березня 2023, 19:57
499
0
Мірандес – Ейбар. Прогноз та анонс на матч Сегунди
ФК Ейбар

20 березня на «Андува» пройде матч 32-го туру Сегунди, в якому «Мірандес» зустрінеться з «Ейбаром». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Мірандес

Клуб має дуже скромні здобутки. Кілька разів вистрілили в кубку, дійшовши там до півфінальної стадії. А ось у мірках чемпіонату стелею для кабанів залишається статус середняка Сегунди. У тій, втім, не провели й десятка років за свою історію. Та й там максимумом було 8 місце, взяте в 2015-му році. А в минулій темпораді вийшло закінчити на скромній 14 позиції. Приблизно на тому рівні були виступи і в новому розіграші. Але весну вдалося розпочати добре, з пари перемог. Спочатку єдиний гол Рауля Гарсії дозволив обіграти вдома Ов'єдо. А потім, 12-го березня, вдалося виграти перестрілку на полі Спортінга - все закінчилося 4:3 на користь гостей. Тепер вони змогли ривком забратися до середини поточної турнірної таблиці.

Ейбар

Команда з 2014 по 2021 рік протрималася в Прімері. Але в результаті вона втратила прописку у найвищому дивізіоні. Були спроби повернутися назад. Але суперечка за 1-2 місця була програна Альмерії та Вальядоліду, причому мінімально, в 1 бал. А плей-оф склався для зброярів невдало. Зараз картина дуже схожа, але з невеликим винятком: саме підопічні Гаїскі Гарітано очолюють турнірну таблицю цієї футбольної ліги. Був на стику січня та лютого невдалий відрізок, коли не вдавалося виграти тричі поспіль. Але потім клуб зміг виграти послідовно у 4-х супротивників – до речі, при цьому ще й не пропускаючи жодного голу на цьому відрізку. Це дозволяє лідирувати в Сегунді, випереджаючи на 1 бал Лас-Пальмас і, головне, утримуючи на дистанції всіх інших переслідувачів.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону команди двічі зіграли між собою внічию. Тенденція продовжилася і в новій темпораді - сторони обійшлися у жовтні взагалі без забитих голів.

Прогноз

Букмекерські контори більше симпатизують господарям. Погодимося та поставимо, що лідер Сегунди переможе на виїзді з коефіцієнтом – 2,28.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані
Теніс | 19 квітня 2024, 22:15 17
Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані

Ангеліна у двох сетах виявилася сильнішою за Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.