Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2022, 11:58
12161
27

Знову нервово. Динамо мінімально здолало Минай

Перемогу команди Мірчі Луческу забезпечив Віктор Циганков

| Оновлено 03 жовтня 2022, 11:58
12161
27
Знову нервово. Динамо мінімально здолало Минай

На початку кожного розіграшу української Прем’єр-ліги присутні команди, для яких перші кроки в нового сезону даються надзвичайно важко. Побачити серед них поточного футбольного року київське «Динамо» було доволі неочікувано, і ще менш вірогідним вважалось те, що для колективу Мірчі Луческу невдачі матимуть не поодинокий характер.

Усього три очки та відповідна такій кількості здобутих балів 13 сходинка турнірної таблиці – ось і весь доробок віце-чемпіонів України зразка двох останніх років за три зіграні по початку вересневої міжнародної паузи матчі. Сусідство зі закарпатським «Минаем» та одеським «Чорноморцем» свідчило багато про що, тому головним завданням «Динамо» найближчим часом буде повернення втрачених позицій. Саме проти колективу Володимира Шарана кияни й грали в матчі п’ятого туру, а досвід попередніх протистоянь у цій парі підказував, що інакшого результату, окрім перемоги, в розташуванні столичного клубу не чекатимуть.

Однак безпосередньо на футбольному полі жодне з передбачень не знаходило підтвердження. «Динамо» виставило на звітний поєдинок налаштований на гру в нападі стартовий склад, однак у початковий відрізку першого тайму «біло-сині» взагалі не могли залишити межі своєї половини поля. «Минай» постійно намагався завантажити м’яч до штрафного Бойка будь-яким зручним способом, і голкіперу киян навіть двічі довелось рятувати власну команду під час подач від кутових по обидва боки поля.

Прокинулись футболісти Луческу лишень під перерву, коли Бандура в рамці воріт устиг попрацювати аж ніяк не менше, аніж колега за амплуа до цього. Однак прагматичний футбол від гостей скоріше навіював смуток, аніж давав бодай-якісь сподівання їхнім фанатам. «Динамо» помітно переважало господарів за рівнем виконання, проте ті все одно мали можливості як вибігати в контратаки, так і вдало зупиняти наступи киян.

Другу половини гри гості розпочали так само на чужій половині, проте вже більше спрямовували зусиль на створення гольових моментів. І якщо Тимчик та Буяльський не впорались із ураженням воріт Бандури, то від пострілу Циганкова зльоту з центрального входу до штрафного голкіпер «Миная» був змушений капітулювати.

Після цього розпочався такий футбол, який не знайде прихильності з боку жодного вболівальника. «Динамо» відверто грало на втримання переможного рахунку, тоді як Володимир Шаран не мав кадрового потенціалу для зміни паритету в цій грі. «Минай» лише наприкінці матчу почав виходити в наступи, коли кияни, як здавалось, узагалі зупинились, але своїх гольових моментів господарі так і не віднайшли.

У наступному турі закарпатський «Минай» гратиме в гостях проти «Кривбасу», тоді як київське «Динамо» продовжить вояж до Франції на матч проти «Ренна» в Лізі Європи УЄФА гостьовою грою проти львівського «Руху».

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

«Минай» – «Динамо» Київ - 0:1

Циганков, 51

Горін, 7, Колесник, 84, Нємчанінов, 86, Байдал, 90+2 – Шепелєв, 55, Попов, 90+3

«Минай»: Бандура – Трубочкін (Рогозинський, 83), Нємчанінов, Горін, Гончар – Вітенчук – Кулієв, Твердохліб, Хахльов (Байдал, 78), Воробчак (Касімов, 78) – Вишневський (Колесник, 77).

«Динамо» Київ: Бойко – Дубінчак (Вівчаренко, 68), Забарний, Попов, Тимчик – Шепелєв (Лонвейк, 82), Сидорчук, Буяльський – Кабаєв (Перріс, 75), Гармаш (Бєсєдін, 67), Циганков.

Арбітр: Олександр Шандор (Львів).

Стадіон: «Минай-Арена» (с. Минай).

Удари (у площину): 6 (4) – 13 (8)
Кутові: 4 – 11
Оффсайди: 1 – 2.

МИНАЙ - ДИНАМО КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 15°C

Події матчу

51’
ГОЛ ! М'яч забив Віктор Циганков (Динамо Київ).
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Денисов
З перемогою кияни. Далі Ренн. Слава Україні, слава ЗСУ
anachar
Повний відстой від Луческу!  Володіння мячем і більше нічого! Жа-х-х!!!
Умник
Привет Вите Вацку
Перрис отказывается играть слева
А лонвейк это вингер
А вышел вместо шепелева.
Динамо с победой.
Ничего нервного не увидел.
Диалло думаю будет вместо Кабаева.
Уже был в расположении Динамо.
Смешно другое впервые у Динамо будет больше легов чем у шахты
Remark
Игра забывается, результат остается. С победой Киев, Минай боролся очень хорошо, Слава Украине!
П.С. Отдельное спасибо Игорьку за обещанный БЕСПЛАТНЫЙ футбол! Матч смог только в обзоре посмотреть.
П.С. 2 Но не все так сегодня было печально, спасибо Коле Тищенко порадовал  
umnuy2
коллеги вся проблема в оценке игры  наших клубов от нас в том что мы от них требуем то что требовали в мирное время.Сейчас война,психология играет огромную роль.Я уверен что случись такая ситуация в условной италии,франции там бы половина игроков расплакалась,убежала или просто не выходила на поле а того гляди и совершали самоубийства.Так что прошу вас понять что требовать нужно в меру.Пацаны не все отмороженные,у них в головах семьи и родные,а война перед глазами ежеменутно.
Vitaliksaj
Я хоть и болельщик динамо ну такой колхозной игры я с начало 90х не видел, с такой игрой надо мечтать в вышке остаться 
kadaad
Динамо превратилось в клуб - середняк, который будет бороться за место в десятке.
avk2307
Динамо надо подумать о тактике не только в защите, но и в нападении.
Вот например тот же Арсенал, за который давно я болею, у них центральный защитник против слабых команд часто в опорной зоне или на фланге атаки и это для соперников неожиданность.
Наши только на стандарты и угловые подходят. Ну если нет Шапаренко, а один в один никто не может, что тогда делать? надо что то выдумывать...
Avaksi
Луческу на пенсію!
Gargantua
Лонвейка и Перриса начали подпускать, это хорошо. Надеюсь и Диалло увидеть на поле.
Злий Глобинець
Вимучили. Але з Ренном таке точно не пройде. Хіба що поставлять "автобус" і гратимуть на відбій. Як з Барселоною в одному з матчів. Тоді може і "нульовку" скатають.
Умник
С 15:00 висит на главной странице.
Я так понимаю, все сотрудники спорт.юа болеют за Динамо
Аргумент
Аутсайдер отскочил ,повезло киприотам