Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 21 серпня 2022, 12:03
156810
70

Перемога для України! Усик вдруге переміг Джошуа за очками

20 серпня у Саудівській Аравії відбувся великий чемпіонський бій-реванш

| Оновлено 21 серпня 2022, 12:03
156810
70
Перемога для України! Усик вдруге переміг Джошуа за очками
Matchroom Boxing

20 серпня в Джидді, Саудівська Аравія, український боксер Олександр Усик (19–0, 13 КО) та британець Ентоні Джошуа (24–2, 22 КО) провели великий чемпіонський бій-реванш.

  • Усі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua!

На кону стояли пояси чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO. У вересні 2021 року перший бій завершився перемогою Усика за очками. За контрактом Джошуа скористався правом на бій-реванш.

Перемога для України! Усик вдруге переміг Джошуа за очками!

У першому раунді українець одразу почав активно рухатися, намагаючись джебом пристрілятись до захисту суперника. Джошуа показав своє небажання віддавати центр рингу та відповідав ударами, які, втім, не досягали мети. У другому раунді Усик старанно намагався влучати по супернику, і тому ударів від українця було небагато. Джошуа, відчувши невелику свободу, викинув кілька двійок, які не стали проблемними для українського чемпіона.

Третій раунд пройшов у рівній боротьбі. При цьому Джошуа таки бічним дістав українця. На кінець четвертого раунду боксери пішли почали обмінюватися ударами. Британець намагався зловити Усика на аперкот: було досить близько, але ці удари розтинали повітря.

У п'ятому раунді стався неприємний епізод. Удар нижче пояса від Джошуа завдав українцеві чимало болючих відчуттів. Але Усик швидко відновився і продовжив вести бій у колишньому вичікувальному ключі.

У шостому раунді кілька важких ударів Джошуа досягли мети, а наступного суперники більше відпочивали ніж боксували. У восьмому британець жорстко відпрацював по корпусу Олександра: цей раунд був дуже непростим для українця. Як і дев'ятий. Джошуа обрушив величезну кількість ударів на Усика, і українець насилу стримав натиск суперника.

Десятий раунд залишився за Усиком, який проводив точні атаки по супернику. В останніх двох раундах суперники виглядали втомленими. Джошуа намагався атакувати, на що українець відповів точними контрвипадами.

Долю переможця бою, як і після першого поєдинку суперників, вирішували судді.

Роздільним рішенням суддів перемогу здобув Усик: 113115, 115113, 116112!

Після бою Усик заявив, що присвячує перемогу всій Україні!

Оцініть матеріал
(1060)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину
Хокей | 18 квітня 2024, 16:46 11
ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину

Українські хокеїсти закинули 7 шайб

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 70
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
honor93
Дуже важкий бій, практично рівний...дякую Усику за перемогу, він просто мегамолодець, бо навіть важко слова підібрати ...а Джошуа респект, особливо після бою, як одягнув на себе український прапор ... 
vital
Як не крути, але Усик виграв чемпіонські раунди. Тому він справжній чемпіон.
shoko
Я вважаю що це якраз був той випадок коли претендент на пояс повинен показати щось краще за чемпіона щоб здобути пояс. Джошуа був у колосальній формі, на рівні бою закінчення карьєри Кличка. До тогож дуже зосередженний навіть у кутку під час перерви.І це боксер найвищого рівня. Але Усик ще раз показав що Джошуа дуже важко влучати коли у суперника швидкі ноги майже увесь час. При цьому Усик після програних 8 та 9 раунду  зміг яскраво вигризти 10-й,  а у 11-му та 12-му за рахунок швидкості виглядав свіжишим і більше влучав. Абсолютно рівний бій до 8-го раунду. А потім терези схилялись у обидва боки. Тому останні раунди та фактор чемпіона  і претендента і вирішили, як на мене, результат бою. Усик Чемпіон! Слава ЗСУ! Слава Україні!
Леха Аксютенко
На тоненького...
sashaddd25 Саша (металлолом сдали на приёмку)
Жаль Джошуа он очень круто выглядел но усик более техничный . СЛАВА УКРАИНЕ!  Это великая победа ✌ 
Lion
Саню с Победой!
Остальные захлебнитесь.....
Слава Украине!!!
BARA.bass
Энтони к этому бою подошёл в лучших кондициях, а САНЯ был чуть медленнее чем в 1 бою, меньше двигался, застаивался, так как Джошуа много ударов наносил по корпусу. 8-9 раунд было конечно очень опасно, но САНЯ настоящий боец, выдержал эту бомбордировку. Всю УКРАИНУ с победой, а русснявым козликам в будку.
voyts_serg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vitaha33
Усик виграв чесно, переламавши бій в 10 раунді.після 9 я вже думав,  що Джошуа доб'є,  але браво Саша,  як фенікс з пеплу. Молодець!!! 
Макс Максов
Чемпіонські раунди за Олександром! Тому які питання?)
Sunrise
Легенда! Тут нiчого додати! 
nikobein
Ну це ще не перемога над коцабами, але і ця перемога потрібна зараз)).., всім вітання
IronValdemar
Сашко Легенда. Майбутній член Залу Слави.
vitaha33
А всім,  які відкривають свої погані роти на Усика,  ви взагалі нічого не варті,  патріоти дивані. Він бився за Україну,  і присвятив її Україні. Тому шат ап!!! 
Eddie Colefield
Я просто уявляю, яка ейфорія в наших хлопців. В тих, які захищають. І як вони раділи за цю дуже важку, але потрібну перемогу. Усик - козаченько наш. І Ентоні хороший. Одів прапор. Дуже приємно. Бо насправді хороший хлопчина. Ф'юрі, ти наступний. Слава Україні. І ЗСУ слава. 
P.S. Ой, москалята зараз плачуть. Ой, як плачуть...
sahka1981
З перемогою!!!
Westwood.
що з рожою  Редкача
що він там трусив 70 000 $ на перемогу Джошуа
Хотіло виїхати  за рахунок приниження другої людини на користь собі...
Де там той Чісора який Ригав  що Джошуа буде пол витирати Усиком ... 
Блядь убожество просто диряве 
Саня молодець. Слава Україні 
honor93
Така думка прийшла ...якщо він хоче грошей, то нехай боксує з Фюрі, але той бугай занадто великий, незручний, ще й швидкий....якщо хоче вічної слави, то нехай йде прямо на піку зараз...
hlib.kozak
Цікаво буде глянути спокійно рев"ю і статистику, Олександр напевне виграв чемпіонські раунди, і мені здається був не набагато але краще Джошуа. 
Standard
Не думав, що після надважкого 9 Усик витягне перемогу. Багато сумбуру, дуже бракує потужного удару. За позицію Олександра і слова підтримки ЗСУ дякую.