Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2021, 00:46
855
2

Президент Руха: «Близько 20 осіб у клубі захворіли на коронавірус»

Григорій Козловський розповів про поточну ситуацію в команді

| Оновлено 19 жовтня 2021, 00:46
855
2
Президент Руха: «Близько 20 осіб у клубі захворіли на коронавірус»
ФК Рух. Григорій Козловський

Президент «Руха» Григорій Козловський розповів про ситуацію із коронавірусом у його команді. Матч 11-го туру УПЛ «Інгулець» — «Рух» був перенесений на більш пізній термін у зв'язку зі спалахом коронавірусу в «Руху».

«Не тільки в клубі, але і у Львові непроста ситуація з коронавірусом. Великі черги швидких в лікарню, які доставляють людей. У лікарні лежать люди в коридорах. Дуже велика кількість людей захворіла, причому на новий штам багато дуже хворіє саме молодь.

У клубі за два дні захворіли ще п'ятеро осіб додатково, один з них основний футболіст, який повинен був теоретично їхати на гру, а виявили у суботу ввечері. Близько 20 осіб точно вже захворіли у клубі, там і масажисти, і помічники Кучука, і в молодіжній команді, і в першій команді. Один футболіст хворів важко, лежав у лікарні, важкий був, більше 30% ураження легень, але його вже виписали.

Про вакцинацію у нас була дискусія, ми місяць тому, коли почалася акція у Львові, зібрали всіх тренерів на нараду, що робити. Змусити нікого не можна, але ми стимулювали людей, просили, тренерський штаб і людей, які працюють в академії з дітьми. В принципі, майже всі щеплені. Там все в порядку. Футболістами було прийнято рішення, тому що симптоми після щеплення.

Ось «Шахтар» прищепився перед «Олександрією» — і ми бачили, як вони виглядали. Тому були побоювання, що команда буде млявою, а у нас ситуація така, що очки треба брати у кожній грі. Домовилися з футболістами, в кінці цього року в обов'язковому порядку будемо робити щеплення», — розповів Козловський.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
~#~
Молодые, здоровые спортсмены, которых во Львове наверняка привили американской Модерной?
И где ж их черти носили во время паузы в чемпионате?
turist86
А хто вам заважав вацинуватися влітку? Коли всі прогнозували - нова хвиля буде восени?