Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 травня 2021, 03:30
3709
3

«Блакитна» половина Манчестера радіє! Юнайтед поступився Лестеру

Колектив Брендана Роджерса обійшов «Челсі» в турнірній таблиці

| Оновлено 12 травня 2021, 03:30
3709
3
«Блакитна» половина Манчестера радіє! Юнайтед поступився Лестеру
Getty Images/Global Images Ukraine

Поєдинки посеред тижня, навіть якщо вони не потрапляють до розряду міжнародних змагань, нерідко несуть у собі пристойний глядацький інтерес. «Манчестер Юнайтед» і «Лестер» зі своєю очної дуеллю на «Олд Траффорд» точно потрапляли під подібну характеристику, тому 36-й тур Англійської Прем'єр-ліги обіцяв початися досить цікавим протистоянням команд із зони єврокубків.

Додаткової інтриги в наш поєдинок додав незадовго до стартового свистка Уле-Гуннар Сульшер, коли вирішив виставити в стартовому складі наближених до основної обойми представників своєї команди. Брендан Роджерс не мав настільки широкого простору для маневру в турнірній таблиці, як норвезький колега за тренерським цехом, тому виставив практично основну обойму, у якій були вловимі лише слабкі нотки ротації.

Не можна було сказати, що навіть у більш зіграних між собою «лисиць» була якась перевага над суперником у позиційних атаках. «Лестер» продовжував помилятися вже при перших спробах розгорнути наступ широким фронтом, але подібне почало привертати увагу лише до середини першого тайму, коли на Манчестер обрушилася стіна з опадів. А так, починалося все зі швидкого голу гостей, коли подачу з правого флангу від Тілеманса на 10-й хвилині ударом зльоту завершив Томас.

«Юнайтед» до того моменту лише входив у протистояння, тому його не особливо шокував подібний розвиток подій. Господарі відігралися порівняно швидко, коли Грінвуду вдалося забити в черговому матчі у своїй гольовий серії завдяки прицільному удару з правого флангу штрафної під дальню штангу. Після цього, почалася «весняна Англія», яку супроводжує велика кількість води у вигляді дощу з неба, а також «води» в плані монотонного контролю м'яча командами біля центру поля. Шукати моменти в такому футболі було марною справою.

У другому таймі Сульшер запропонував своїм підопічним почати на чужій половині поля, але «Лестер» занадто легко зумів подолати пресинг, оформивши класичний гол з другого поверху зусиллями Олбрайтона і Сеюнджю на 66-й хвилині. Команда Роджерса після цього заграла тактично грамотно, не звернувши наступ практично до кінця основного часу, тому у їхніх суперників шансів особливо і не було. «Манчестер Сіті» можна привітати з чемпіонським кубком!

Наступним матчем у рамках Англійської Прем'єр-ліги для «Манчестер Юнайтед» стане так і не проведена у встановлені спочатку терміни домашня гра проти «Ліверпуля», а «Лестеру» доведеться зіграти проти лондонського «Челсі», із яким у нього триває боротьба за якомога вищі місця в зоні Ліги чемпіонів УЄФА.

Англійська Прем'єр-ліга. 36-й тур.

«Манчестер Юнайтед» – «Лестер» - 1:2

Грінвуд, 16 – Томас, 10, Сеюнджю, 66

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Теллес, Туанзебе, Байї, Вільямс – Матіч, ван де Беек – Еланга (Кавані, 66), Мата, Діалло (Фернандеш, 79) – Грінвуд (Рашфорд, 66).

«Лестер»: Шмайхель – Сеюнджю, Фофана, Кастань – Томас, Тілеманс, Ндіді, Олбрайтон – Перес (Меддісон, 65) – Варді (Чаудхері, 80), Іхеаначо.

Арбітр: Крейг Поусон (Ротерхем, Англія).

Стадіон: «Олд Траффорд» (Манчестер, Англія).

Удари (у площину): 5 (1) – 12 (3)
Кутові: 3 – 4
Оффсайди: 3 – 0.

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД-ЛЕСТЕР.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 11°C

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 112
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Чому радіти? МС вже давно відчувають себе чемпіонами. Байдуже в якому турі вони оформилять його офіційно. Головний матч попереду. Якщо Пеп його програє, то може статися так, що в наступному сезоні МС буде боротися з умовним Евертоном за ЛЄ. Терпіння в шейхів невічне.
A0Va
У МЮ 5 поражений и все дома! Они на 2-м месте.
У Лестера 6 поражений дома и последнее от Ньюкасла 2:4. Они на 3-м месте.
Это в какой ещё лиге такое возможно?
А для Сульшера эта игра была как спарринг, судя по составу и его физиономии.
babovoz
Зінченко!!!