Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 квітня 2021, 20:51
4040
1

Рома – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Руслан Маліновський і компанія всерйоз претендують на срібні медалі

| Оновлено 22 квітня 2021, 20:51
4040
1
Рома – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 22 квітня, відбудеться матч 32-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Рома» на домашньому стадіоні «Стадіо Олімпіко» прийматиме «Аталанту». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

«Рома», яку очолює колишній головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека, в останніх п'яти матчах чемпіонату набрала лише чотири очки, через що, схоже, втратила шанси потрапити у топ-4 і пробитися в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Після 31 туру у «Роми» в активі 54 очки, а відставання від четвертого рядка, на якому «Наполі», становить вісім балів.

Цілком можливо, що на Фонсеку після закінчення сезону чекає відставка, адже його команда не відрізняється стабільністю. «Вовки» можуть видати серію вдалих ігор, а потім програвати командам, що ведуть боротьбу за виживання. Саме так було у попередньому турі з «Торіно» (1:3), а місяцем раніше з «Пармою» (0:2). І тільки у Лізі Європи в римлян поки все йде нормально. Там вони дійшли до півфіналу, де зіграють з англійським «Манчестер Юнайтед».

«Аталанта» другий рік поспіль грала у Лізі чемпіонів, але цього разу вилетіла ще після стадії 1/8 фіналу. Зате в чемпіонаті у команди Джан П'єро Гасперіні все відмінно. Бергамаски посідають третє місце в турнірній таблиці, маючи в активі 64 очки. Піднятися настільки високо вдалося у тому числі завдяки перемозі над туринським «Ювентусом» (1:0) на минулих вихідних, а переможний гол забив український хавбек Руслан Маліновський, який став одним з лідерів команди.

Ще один українець Віктор Коваленко поки не може закріпитися у складі «Аталанти». Екс-півзахисник «Шахтаря» за майже три місяці взяв участь лише в одному матчі, та й тоді вийшов наприкінці поєдинку. Мабуть, адаптація Коваленка затягується. Залишається сподіватися, що у майбутньому йому вдасться отримувати стабільну ігрову практику.

«Аталанта» має відмінні шанси поборотися з «Міланом» за срібні медалі, їх розділяють всього два очки. У майбутньому матчі команда з Бергамо вважається фаворитом, і в разі перемоги зможе обійти «россонері».

Орієнтовні склади

«Рома»: Лопес – Манчіні, Карсдорп, Перес, Ібаньєс, Пеллегріні, Крістанте, Верету, Мхітарян, Джеко, Майораль.

«Аталанта»: Спортьєлло – Ромеро, Джимшиті, Толой, Гозенс, Фройлер, Де Рон, Пессіна, Маліновський, Муріель, Сапата.

 
  • 3.77
  • 3.93
  • 2.00
Сделать ставку
 
  • 3.75
  • 3.95
  • 1.98
Сделать ставку
 
  • 3.78
  • 3.92
  • 2.01
Сделать ставку

22 квітня, четвер

«Рома» – «Аталанта»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 19:30
РОМА — АТАЛАНТА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.