Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2020, 18:41
2385
5

Олександрія в меншості змогла відстояти нічию в матчі з Рухом

Поєдинок на стадіоні «Ніка» завершився без забитих голів

| Оновлено 28 листопада 2020, 18:41
2385
5
Олександрія в меншості змогла відстояти нічию в матчі з Рухом
twitter.com/FCO1948

Наставник «Олександрії» Володимир Шаран після матчу минулого туру з «Шахтарем» вирішив зробити певні ротації у стартовому складі. Замість Білика повернувся у ворота вихованець львівського футболу Паньків, замість Мельника і Сітала на поле вийшли Бондаренко та Безбородько. Щодо складу «Руху» то головний тренер «жовто-чорних» Іван Федик після нічиєї з «Маріуполем» вирішив не змінювати свій стартовий склад.

Обоє суперників з перших хвилин гри намагалися більше контролювати м’яч, але робили це повільно і до небезпечних моментів справа не доходила. Ігрових зіткнень та стандартів було чимало, але і вони не призводили до гостроти біля воріт обох суперників. Одну з атак намагався завершити захисник Бабогло, але пробив повз рамку воріт.

В середині тайму господарі поля заробили перспективний штрафний, але Ковалець пробив низом в руки Бандурі. Часто суперники помилялися і при передачах своїм партнерам, що теж не додавало видовищності матчу. Мав нагоду відкрити рахунок і кращий бомбардир «Олександрії» Банада, але, знаходячись у штрафному, влучив у ногу Парамонова.

Кінцівка тайму пройшла в атаках господарів поля, які могли забити гол гостям у «роздягальню». Після передачі Третьякова пробивав головою Безбородько, але Бандура зумів відбити м’яч рукою. Намагався першим встигнути на добивання Лучкевич, але в боротьбі з Білим отримав пошкодження. Згодом вже Бабогло, опинившись у штрафному, пробивав через себе, але воротар був на місці.

Під час перерви відбулася лише одна заміна і замість Кондракова на вістрі атаки «Руху» почав діяти Кухаревич. І після пасу Кухаревича міг забити гол Климчук, але з хорошої позиції пробив вище воріт. Згодом в нападі «Олександрії» також відбулася ротація і Сітало замінив Безбородька. Ключовим моментом стало вилучення Бондаренка, причому для Валерія це була перша червона картка в УПЛ – у 54-й грі.

Маючи чисельну більшість підопічні Івана Федика заграли більш активніше. Помітним на правому фланзі атаки був Климчук, який здійснював вилазки до штрафного та небезпечні передачі партнерам. А гравці «Олександрії» при першій нагоді небезпечно контратакували. І нагоду відзначитись втратив Банада, не зумівши замкнути націлену передачу Ковальця.

Під кінець матчу Кухаревич під гострим кутом пробивав у ближній кут, але досвідчений Паньків ліквідував загрозу, як і після прострільної передачі Бойчука. В компенсований час забракло влучності і удару Климчука.

У підсумку нічийний серіал «Руху» триває в  чемпіонаті вже четвертий тур поспіль, а «Олександрія» на своєму полі не знає гіркоти поразок вже 5 ігор поспіль: три перемоги та дві нічиї.

Українська Прем'єр-ліга. Тур 11.

«Олександрія» - «Рух» - 0:0

 Бондаренко (58), Задирака (76) Пашаєв (83) - Мартинюк (26), Парамонов (39), Федорчук (62), Мiсик (66), Кухаревич (74).

 Бондаренко (59).

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Банада, Безбородько (Сітало, 56), Бондаренко, Вантух, Гречишкін, Ковалець, Лучкевич (Шастал, 90), Пашаєв, Третьяков (Задирака, 66).

Запас: Білик, Грицук, Довгий, Дубра, Стецьков, Устименко.

«Рух»: Бандура, Гагун, Білий, Бойчук, Климчук, Кондраков (Кухаревич, 46), Мартинюк (Копина, 77), Мiсик, Парамонов, Русiн, Федорчук.

Запас: Гліха, Веремієнко, Дуц, Козловський, Мисак, Притула, Рунiч.

Арбітр: Анатолій Абдула (укр)

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія)

Текстова трансляція матчу

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dell Dnieper
І за отакі ігри платні трансляції? Цирк...
Артур Смайл
Отстояли ничью в матче с главный аутсайдером УПЛ, звучит то как!
олег григор
Це жах😨
zzg77
Сталинградская битва!!!
Sviatoslav Kudelych
Пріятненько, що мертва Олександрія зіграла внічию з шахтою в попередній грі!